Brötje Heizung Novadens iyi cihaz. görsel olarak da iyi |
**BAYMAK NOVADENS** Kullanıcıları (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
efsane kombi, Brötje Heizung Novadens, Brötje heizung logosunu kaldırarak Baymak Novadens 24kW ve 28kW seçenekleri ile tekrar ürün gamına girmiştir. 33kW 42kW ve 45kW ürün gamında yok
BAYMAK NOVADENS
Büyük kasa
8 litre genleşme tankı
Sermeta Paslanmaz çelik eşanjör + cold burner teknolojili yanma grubu
honeywell resideo gaz valfi
Sigma Modülasyonlu fan
Pirinç hidroblok grubu
baymak
Baymak Novadens Tam Yoğuşmalı Kombi | Kombiler - Isıtma Sistemleri - Ürünler | BAYMAKhttps://www.baymak.com.tr/urunler/isitma-sistemleri/kombiler/baymak-novadens-tam-yogusmali-kombi
-
-
8-9 senedir bu kombiden kullanıyorum. Home Assistant vb uygulamalarla sıcak su derecesini artırıp azaltabilmek hatta mümkünse kombiyi tamamen yönetebilmek istiyorum. Aç/Kapa röleli oda termostatlarından istemiyorum. Bu kombide bunu yapabilir miyim? Nasıl yapabilirim?
OpenTherm ifadesini ilk defa duyuyorum. Bu cihaz da destekliyor sanırım. Bundan nasıl faydalanabilirim?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X