Şimdi Ara

*BAYMAK DUO TEC 33kW & 42kW & 45kW* Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
13
Favori
54.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim hocam servis ile bir görüşeyim o zaman.
  • Merhaba daha önce bir kaç kez yazdım ama bir cevap alamadım baymak duo tec kombiye modulasyonlu oda termostati uyumlu değil diye okudum forumda ama kombinin kendisi zaten modulasyonlu bu ragmen neden modulasyonlu oda termostati uyumlu deyil bunu anlamadim zaten uyumlu değil diyen arkadas neden uyumlu olmadigini açıklarsa cok daha faydali olur eca scot ve baymak duo tec arasinda kaldim gonlum baymaktan yana ama bu termostat konusu kafamı kurcalıyor lutfen kullanan arkadaslar varsa yorum ve tecrubelerini paylasabilirlermi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkpn T kullanıcısına yanıt
    tesisat suyuna göre modülasyon ve oda sıcaklığına göre modülasyon farklı modülasyonlardır

birincisini iyi kötü istisnasız her kombi termostatlı veya termostatsız tesisattaki su miktarına göre yapar

ikincisi için kombinin desteklemesi lazım ve de uyumlu modülasyonlu oda termostatı lazım daha fazla bilgi için googleda 3 tam modülasyon yazın bilgiler gelecektir

• ezimuse kullanıcısına yanıt
    servis bilmeyebilir çoğu anlamaz.müşteri hizmetleri bir baymak ürün mühendisiyle görüştürürse kesin sonuç alırsın.tecrübeyle sabittir

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Öndeki beyaz metal kapak altında sağ ve solda iki vida var. Onları sokup alttan yukarıya doğru kaldırıp alıyoruz. Ekranın olduğu yeri de iki vida tutuyor. Sonra o kısım aşağıya doğru kendini bırakacak. 5 6 tane daha siya kapağın vidasi var onları da sökunce kısa devre yapılmış bir sarı kablo göreceksiniz bağlantıyı o kabloyu çıkarıp oraya yapacaksınız.

Hocam merhaba. Aynı kombiden bizde kullanıyoruz. Bundan 2 ay önce cosa almıştım ama daha hiç kullanmadım. Ev yalıtımsız sizce faydasını görür müyüm?

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Çetin kış zamanlarında çok tasarruf sağladığını söyleyemem. Ancak geçiş dönemlerinde oldukça tasarruf sağlıyor. Eğer aldıysanız bağlayıp bir deneyin gözlemleyin. evdeki ısının fazla artmasına da engel olduğu için tasarruf değilde belki konfor olarak faydalanırsınız.
    oda termostatları yalıtımsız evlerde çok soğuk günlerde pek işe yaramaz.yalıtımsız evlerde kombiye yakın peteklere termostatik vanalar bağlayabilirsiniz.cosa yı monte edeceğiniz yerde termostatik vana olmasın.
  • quote:

Çetin kış zamanlarında çok tasarruf sağladığını söyleyemem. Ancak geçiş dönemlerinde oldukça tasarruf sağlıyor. Eğer aldıysanız bağlayıp bir deneyin gözlemleyin. evdeki ısının fazla artmasına da engel olduğu için tasarruf değilde belki konfor olarak faydalanırsınız.

Hocam cosayı biraz önce bağladım. Sarı kabloyu çıkartıp cosa kutusundan çıkan siyah kırmızı kabloyu sarı kablo yerlerine bağladım.

Kırmızı ve siyah rengin artı eksi özelliği yok değil mi sırası önemli mi yani?

Önemli değil hocam. Bağlayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Önemli değil hocam. Bağlayın

Hocam kombi bağlantısını tamamladım. Şimdi programı kurdum cihaza bağlancam ağ anahtarı girin diyor ama bulamadım.

WiFi şifresi olabilir mi hocam ağ anahtarı dediği? Bağlanacak olan WiFi Ağı şifresidir o. Başka şifre yeri yok çünkü.

• merhabalar

2 gün önce baymak duo tec marka kombi ile gaz bağlantım yapıldı ve gaz açıldı. İlk gün her şey yolunda iken dün evin içinde beyaz kokusuz sis fark ettik. Korkudan hemen kombiyi kapattım. Sizce sorun ne olabilir? Bildiğim kadarıyla doğalgaz kaçağı kokulu olur ve gözle görünmez. Kombinin olduğu balkon cam balkonlu. salon balkon arasındaki sürgülü kapımız açıktı. balkona çıktığımda cam balkonun içleri baya bi terlemiş su damlıyordu.Eşim 38 haftalık hamile soğukta oturduk bilgilerinizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawNFaLL -- 28 Ocak 2018; 11:49:22 >
  • DawNFaLL kullanıcısına yanıt
    Doğalgaz kokusu tam belli olmaz tüp gibi. Solursanız hemen baş ağrısı yapar. Farklı bir durum olabilir belki. servis gelip bir baksa iyi olabilir buradan tahmin etmek kolay olmaz.
  • merhaba

servis geldi kombiyi kontrol etti kombide bir problem bulamadı fakat şuan aklıma bir şey geliyor. Eşim güneşli havayı görünce cam balkonun içine çamaşır astı kuruması için. acaba diyorum ıslak çamaşırlar cam balkon+güneş+kombi etkisiyle sera ortamı mı oluşturdu bu sebeple buhar mı yayıldı eve.
  • DawNFaLL kullanıcısına yanıt
    Çamaşır varsa olur hocam normaldir.
  • Hocam merhaba. Benim kombiden ara ara içerisinden tenekeye vurma sesi gibi tınnn diye bir ses geliyor. 10-15dk aralıklarla oluyor bu. Sebebi ne olabilir?
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    herhangi bir fikrim yok.
  • Ben yaklaşık bir yıldır disintegration beyin tavsiyesiyle almış olduğum baymak duo tec kombiyi kullanıyorum. Kombiden genel anlamda memnunum; tek sorun oturduğumuz daire çok yeni ve mütteahitin cambazlıkları yüzünden halen inşaat elektriği kullanıyoruz. Kombide regülatör takılı ve ben gelen akımı onun üstünden görebiliyorum. 170 voltla 220 volt arasında çoğu zaman. Bu yüzden kombi kendini çok sık şekilde resetleyip AP hatası veriyor. Diğer komşularımın farklı kombileri var ve onlarınkinin tek tük bu hatayı verdiğini söylüyorlar. Bu geçici bir sorun ama yine de bu kombiyi düşünenlere faydası olabilir.
    Bir artı olarak özellikle sonbaharda diğer komşularım sıcaklığı 40 dereceden aşağıya indiremezken ben 30 dereceden bile düşük sıcaklıklara indirebildim. Bu da faturama tasarruf olarak yansıdı elbette.
  • composmentis C kullanıcısına yanıt
    AP bir hata mesajı değil. İlk çalışmada kontroller yapıyor onun bilgisi o. Yani sizin regulator dalgalanmada yetemedigi icin elektriği kesiyorsa kombi de kapanıp yeniden açılıyordur. Elektrikçi yada hizmet aldığınız elektrik firmasına dalgalanmayi belirtin gelip baksınlar. Oluyorsa trifaze hattın her birini farklı sigortalardan dağıtsınlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.