< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Baymak klima wifi modülü incelemesi (resimli) (5. sayfa)
-
-
Merhaba modül aldınız mı acaba, ben de taşındım taşındığımız evde klima var kumandası kayıp kumanda alana kadar wifi modul alsam daha iyi olur diyorum, forumlardan araştırıyorum wifi daha iyi mi olur diye.
-
Arkadaşlar Baymak Elegant Plus için muadil wifi usb nereden buluruz? Baymak'ta 1750?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende bundan arıyorum.
-
bu yeni wifi modulu usb girişli. sırf kablo ile uğraşmamak için bu modele uyan klima aldım.fakat bu fiyat hem pahalı hemde urun yok ortada.
-
Bu tarz bir ürün almayı düşünüyorum. Klimaları ve bütün kumandalı ürünleri wifi den kontrol edebiliyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba öncelikle herkese iyi günler.
kullanan bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. cihazı aliexpressden sipariş verdim geldi montajını yaptım ama ACfreedoom uygulamasıyla bağlantısını yapamadım. Hem dolca vita hemde baymak klimada denedim. muhtemelen birşeyi eksik yada yanlış yapıyorum. Klima açıkken ACfreedom uygulamasında gösterdiği gibi turbo ve + tuşuna 3 saniye basılı tutuyorum ama bişey olmuyor. orada dediği 8 kere duyduğunda ve bip sesi çıkardığında dediği şey ne oluyor . bekliyorum ama bi gıpraşma olmuyor. bilgilendirirseniz sevinirim :) @canbex @kayıboyu11 @sergentooo @firozat
-
klima açıkken healt tuşuna 8 kere basmak gerekiyormuş, ondan sonra bip sesi geliyor :) baymak kılavuzunda yazıyormuş.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X