Şimdi Ara

BAYMAK KOMBI E03 HATASI VE KESİN ÇÖZÜMÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
8
Favori
120.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sonmezim

aynı işlemi yaptım kısa sureli sorun çözuldu sonra aynen devam E03 KOMBİNİN içinde SAĞ UST tarafdaki fanı kotrol eden cihazda hortum takılı adet... onu + olan yerden cıkarıp ufleyınce kombi otomatik acıyor ama sonra yine aynı... servisi cağırdım o parça değişti çok sık problem cıkardığından yenisinin farklı uretildiğini söyledi inceledim fazladan bir delik daha var yenisinde.... eskisinde olduğu gibi aparatın icindeki parcanın havadan dolayı sıkısık kalıp e03 hatası vermesi giderilmiş...bir problem kalmadı 15 gun kalan garanti bitme suresi masraf etmemeizi de sağladı artık tık yok e03 den kurtuldum garanti harici durumlarda 90TL alınıcağını söyledi...15.12.2012

parca değişene kadar 15 gunluk cozumum soğuktan kısmi kurtulma yolları
    1.. kombınin sağ ust uç yan tarafına sağlam bir tokat ...sistem hemen devreye giriyor ama yine aynı hata gun ici 4 5 defa mutlaka geliyor
    2..kombiyi acıp hortumu üfleyip hava sıkısmasın gidermek sonuç 1.madde gibi ve uğrastırıcı
    3..bacadan ve bacaya çıkan borulardan 2 adet bilezik metal conta çıkarıldı çok fazla etkisi olmadı...sorun yineledi aralıklarla ...gecici çözum aynı sonuç, gereksiz
    4..servis cağırıldı parça değisti islem ok kombiden memnunum hata yapılmış lakin yenilerinde parca duzeltilmiş servisten de memnun kaldım .... Bilecik
    5..eski 3 yıllık falan cihazlardaki bu parca ucretsiz değisime sokulmalıdır...nette incelediğim kadarıyla çok fazla E03 mağduru var
    hocam merhaba aktif olarak dh kullandığınız ve yazınızdaki problemin aynısı yaşadığım için fikrinizi almak istedim umarım faydası olur olmazsada can sağlıgı olsun tabiki..kombim 3 ay önce arıza verdi beyin kartı tamir oldu ve 2 ay sonra e03 hatası verdi..son arızayı yapan usta ile görüştüğümüzde sizin yazdığınız gibi kombinin üst tarafına tokat atın bi kaç sefer düzelir dedi ve bizde 10 gündür bu şekilde kullanıyoruz ,her tokat 3-5 saat idare ediyor sonra gene e03 veriyor...kombici ilk arıza 300 tl almıştı bu yeni arıza e03 için prosetad değişecek 150 tl abi dedi..aslında ilk geldiğimde bu arızanın çıkacagını söyleyecektim ama masraf çok olur tanıdıksınız diye 450 tl olur diyemedim dedi..tanıdık tanıdıgı öpermiş hocam diyemedim 😄 gel gelelim internette arastırmalar yapıp kendi denemelerimi yaptım fakat e03 arızası vermeye devam etti hocam..denediğim uygulamalar prosedat deliklerine güçlü üflemeler ve kombinin içine kompresör ile komple bi temizlik oldu..diğer dikkatimi çeken verdiğiniz bir bilgide kafamı karıştırdı aşagıdaki resimde benim prosedatımda 2 delikli çıkış var ama 1 hortum takılı sizce bunun bir etkisi var mıdır yada bu prosedatı kendim söküp yenisini tedarik edip kendim mi takmalıyım..tesekkür ederim
     BAYMAK KOMBI E03 HATASI VE KESİN ÇÖZÜMÜ.
     BAYMAK KOMBI E03 HATASI VE KESİN ÇÖZÜMÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seycu S kullanıcısına yanıt

Hocam hangi röle fan motorunun aynı sıkıntı bendede var lütfen yardımcı olurmusun beyaz olan 3 tane yaynyana onların üçüncüsü mü

• merhaba, 2 yıl olmuş.

nasıl çözdünüz hatırlıyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.