Şimdi Ara

Baymak Kombi WOLF 20i Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Baymak kombi var evde. Wolf 20i. Bugün ilk kez petekleri yakayım artık dedim. Açtım petek ayarını. Eco ya getirdim. Birden kombiden su boşaldı. sonra da çalışmadı. Su basıncını gösteren vana 4 bar a fırladı birden. Soldaki vanayı açıp baya bi su aldım. 1 bara kadar düştü. Tekrar çalıştırdım aleti. Biraz yükselttim basıncı. 1.5 a getirdim. Petekler yanmaya başladı. Arka 2 odanın petekleri çok hafif yanına. Kombinin yanındaki petek cayır cayır. Odalardaki peteklerin havasını aldım. Hala çok hafif yanıyo.

Asıl problem, su sıcak, duşa giriyorum. Pat diye su gidiyo. Soguyo. Kombiyi kapatıp açıyotum. petegi kapatıyorum. yok gelmiyo. Sonra 10 15 dakka bekliyorum. Açıyorum suyu ateşliyo ısıtıyo. Bi süre sonra tekrar gidiyo. Petek yanarken de sürekli sanki kendini kapatıyo, bi süre sonra tekrar ateşleyip çalışıyo. Dedim acaba eco da oldugu için termostat tarzı bi uygulaması var ondan mı yapıyo. E alakası yok petegi kapatıp sadece su açıkken yine gidiyo. Petek i max a getirdim. Yine aynı şey. Çıldırıcam.

Servisi çagırsam dese bana şu bozulmuş 300 tl. Çat diye çıkarıp veremem ögrenciyim. E o zaman geldikleri için verdigim "hizmet bedeli" 35 40 tl ye içim yanıcak. En azından arıza nın neden kaynaklanmış olabilecegini bilsem, ona göre de servis çagırıp yaptırsam ya da ev sahibiyle görüşsem vs. diyorum.

Kombiden anlamadıgım için de size yazıyorum. Neden olabilir nedir bu arıza ne degildir. Ne tutar vs..

Yardımcı olursanız sevinirim..

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.