Şimdi Ara

baymak kombim su damlatıyor. Çözüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Baymak Kombi kullanıyorum 3 bar emniyet vanası su kaçırıyor her yerde aradım bir çözüm bulamadım çok değil damla damla akıtıyor yardımlarınızı bekliyorum

• merhaba.
    su basınç 2 barı geçerse şayet damlatır
    yok 1.5 ta duruyor dersen ozaman ventil değişmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffertv

merhaba.
    su basınç 2 barı geçerse şayet damlatır
    yok 1.5 ta duruyor dersen ozaman ventil değişmesi lazım

Normal olması gereken 1.5 - 2 aralığı. Hemen acil olarak tesisattaki su seviyesini olması gereken seviyeye indirmeniz gerekiyor.
  • Evdeki panel radyatörlerin birinden basınç düşürme vanasını açıp yarım çay bardağı suyu akıt...İşlem tamam...Yok daha inmdei ise bir yarım çay bardağı daha boşalt....İşlem tamam... Basınç 1,5 olacak....En çok .1,7 OLSUN.... FAZLASI GEREKSİZ..... Kolay gelsin...
  • teşekkürler Kombi kendi kendine su alıyor su ventili kapalı olduğu halde kırmızı çizgiyi aşıyor su tahliye yerinden su damlatıyor
    yine radyatörden suyu boşaltıyorum 1,5 bara düşürüyorum ama belli bir saatten sonra su yükseliyor ve yine herşey tekrarlanıyor kırmızı çizgiyi aşıyor yine damlatıyor...Çözüm önerilerinizi bekliyorum tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siqorta -- 1 Temmuz 2010; 23:02:33 >
  • Arkadaş kombinin içinde altta su alması için çok küçük bir vanası var...Suyunu tamamlayıp vanayı kapatacaksın...Kapalı vanadan nasıl su alacak ?....Kalorifer tesisatına bağlı vanaları demiyorum...Kombinin içinde çok küçük bir vana var. Yada ventil ....Fazla zorlamadan onu kapatacaksın....Nasıl su alacak ?....Nereden su gelecek ?... FAZLA SIKMAKTAN DOLAYI BU KÜÇÜK VANA BOZULMUŞ OLABİLİR.....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 4 Temmuz 2010; 8:40:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

teşekkürler Kombi kendi kendine su alıyor su ventili kapalı olduğu halde kırmızı çizgiyi aşıyor su tahliye yerinden su damlatıyor
    yine radyatörden suyu boşaltıyorum 1,5 bara düşürüyorum ama belli bir saatten sonra su yükseliyor ve yine herşey tekrarlanıyor kırmızı çizgiyi aşıyor yine damlatıyor...Çözüm önerilerinizi bekliyorum tekrar teşekkürler.

selam
    1 eşanşör delik olabilir
    2.su doldurma vanası bozulmuştur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi Sıcak su Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: siqorta

teşekkürler Kombi kendi kendine su alıyor su ventili kapalı olduğu halde kırmızı çizgiyi aşıyor su tahliye yerinden su damlatıyor

Bu konuda sizin yapacağınız fazla birşey yok teknik servis çagırmanız gerekecek. Sorun basit bir sorun gibi görünmüyor.
  • teşekkür ederim bütün cevaplar için servis yolu göründü kombiye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.