Şimdi Ara

*BAYMAK LAMBERT LPY COMPACT* Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
10
Favori
8.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba 1+1 eve 24kW Lambert öneririm ama Lunatec 7 yıl, duo tec compact 5yıl garantili oldu

Bütçe varsa Lunatec veya Duo tec compact öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

Merhaba 1+1 eve 24kW Lambert öneririm ama Lunatec 7 yıl, duo tec compact 5yıl garantili oldu

Bütçe varsa Lunatec veya Duo tec compact öneririm

Bu garanti farkını bilmiyordum. Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun.

• arkadaşlar merhaba,

bu kombiyi almayı düşünüyorum. mevcut kombimde eşanjör delindi ve kombiyi değiştirmek daha hesaplı olacak. şikayet var sitesinde bu model kombi ile ilgili çok şikayet var. sizde durum nasıl? memnun musunuz? antalya merkezde kullanacağım kombiyi.

• *BAYMAK LAMBERT LPY COMPACT* KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    ⁹Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2024 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=kIQ1FuDUSCM
  • disintegration kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar 👋🏻

Senelerdir burada insanlara yardımcı olduğunuzu gördüm, yorumlarınızı okudukça bilgilendim, çok teşekkür ederim.

Ankara'da kırsal alanda, gece kondu tarzında bir evimize yeni doğalgaz geldi ve kombi ihtiyacımız oldu.

Ev müstakil tek katlı 3+1

Petek boyu 8-12m olabilir.

Net alan 80-100m2 olabilir.

Çatıda sıcak su için güneş enerjisi mevcut.

Benim aklımda;

Lambert LPY 24kW (2 yıl garanti+servis/usta yaygınlığı),

Lambert LPY Compact 24kW (Bunun boyutları daha düşük hangisi daha iyi bilmiyorum?)

Airfel Maestro Optimum 20kW (5 yıl garanti/internette bu kampanya bitti deniliyor ancak satıcı devam ediyor dedi.) ve

Hexel Mina 25kW kombileri var.

Çok sattığı için lambert şikayetleri fazladır gözüyle bakıyorum ve Lambert tercih edeceğim. Başka önerileriniz varmıdır?

Ayrıca tesisat için kalde vana yazılmış, ancak oksijen bariyerli pprc boru konusunda ısrarcı mı olmalıyım? Özel bir konu var mıdır?

Borular duvar kenarından, dışarıdan döşenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 19 Ekim 2024; 21:48:11 >

• zero-man kullanıcısına yanıt

merhaba

airfel maestro ve Hexel Mina'nın hidroblok grubu plastik

Baymak lambert lpy öneririm. ama Baymak lambert lpy 17000lira ve 2 yıl garanti

Baymak duo tec compact 5 yıl garanti 20000lira, Baymak luna tec 7 yıl garanti 20-21000lira

bütçe varsa duo tec compact ve luna tec öneririm ama bütçe ayıramıyorsanız Baymak lambert lpy veya lpy compact öneririm

baymak kombiler pirinç hidroblokludur

lambert lpy büyük kasa, lpy compact ise küçük kasadır.. Baymak lambert lpy compact = Baymak duo tec compact %100 aynı kombi nerede şikayet var?

şikayetvar.com'a bakarsanız her kombide şikayet var kombi alamazsınız

pprc boru 25mm yani 3 çeyrek çap ve ortadan folyolu pprc öneririm. cam elyaf pprc kullanacaklar ama bariyerli değildir

20mm pprc boru ile kalorifer tesisatını yaptırmayın

kombinin altında plastik vana ve filtre yerine metal ve tam geçişli vana ile filtreler öneririm

*BAYMAK LAMBERT LPY COMPACT* KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    ⁹Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2024 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=kIQ1FuDUSCM

*BAYMAK LAMBERT LPY COMPACT* Kullanıcıları

• Merhaba benim lambert lpy kombi bacasından duman çıkmıyor giderden su geliyor o.t cihazı yok ortalama günlük 3.96 m3 yakıyor yoğuşma yapıyor mu sizce normal mi

Hocam airfrl icon nasıl plastik mi içi?
    20 bin civarı birşey bakıyorum da. Ev 2+1 90 metrekare. 7-8 metre kadar toplam petek sayısı. İstanbul. Eski bina mantolama var ama başarılı değil pek. Bir de kombi cam balkon içinde yarı dışarısı gibi soğuk ortamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiestoly -- 20 Aralık 2024; 10:30:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt

evet Airfel icon'un içi plastik kompozit

20000 bin lira yerine 17000 liraya Baymak lambert lpy compact alabilirsin. hidroblok pirinç, ana eşanjör paslanmaz çelik, pompa Grundfos

19-20000 liraya Warmhaus enerwa var o da baymak gibi.

21-22000 liraya Baymak duo tec compact,Baymak luna tec,Arçelik Atria,Beko smart logic var

telefonunda Oliz uygulaması varsa Arçelik-Beko kombilerde belki indirim bile alabilirsin. mahallendeki Arçelik-Beko beyaz eşya bayilerine sorabilirsin. Arçelik Beko kombileri Alarko üretiyor. çok kaliteli

yazdığım tüm kombiler pirinç hidrobloklu başarılı modeller

Hocam bunu görsüm iyi de fiyatı. Garanti süresi kaç yıl acaba warmhaus bide yetkili servisi kim?

• tiestoly kullanıcısına yanıt

5 yıl garanti. İlçende warmhaus servisi var mı araştırmalısın

Teşekkürler hocam

• Rica ederim

• krdgonr5 K kullanıcısına yanıt

kaç derecede yakıyor?

benim 40-42 derecede günlük 4 m3 yakıyor..sadece sıcak suyu açtığımda ilk başta tam güç çalıştığı için buhar çıkıyor bacadan..birde o anda bacada kalan suyu (fan çok güçlü olduğu için) dışarı akıtıyor..onun dışında giderden aralıksız damla damla su geliyor(bu verimli olduğuna işaret sanırım)

• Carrefour üzerinden LPY compact 24 almıştım, kombi gece boyu sirkülasyon yaptığı için sesten arkadaki odada uyunmuyor.

Bugün belki pompaya ayar yapılıyordu diye içini açtım, grundfos upm4s pompa varmış içinde.

Bir de tesisatta pislik var, sürekli bir tıkır tıkır filtre sesi geliyor. 2 defa temizledim ama çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 18 Ocak 2025; 17:38:41 >

• zero-man kullanıcısına yanıt

Oda termostatı kullanıyor musunuz?

• Bende de bir ses var ama doğalgaz borusundan geliyor gibi düşündüm ben hep. Hava yapmış su gibi hırıl hırıl.

Benimki balkonda. Uyurken pek dikkatimi çekmedi ama.

Video çekip atmak lazım aslında. Aklıma düştü bak, makinede mi sorun var acaba ?

• Bugün kombi kullanıma alındı, gayet sessiz diyebilirim bulunduğu oda dışında duymanız çok çok zor. Petekler de hemen ısındı. Memnun kalacağımızı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.