Şimdi Ara

Baymak Luna 3 Kombide Evin 2 Peteği Hiç Isınımıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Havlupan için bişey diyemiyorum ama 1 nolu bağlantı şekli uygulanan radyatörler özel üretim oluyor, içlerinde yön tıkacı bulunuyor. Sizin sorununuzda iki ihtimal var:
    1. Radyatör 1 nolu bağlantı şekli için uygun değil.
    2. Kolektördeki giriş ve çıkış ters bağlanmış.

Birinci ihtimali çözmek için gösterdim uzatma çubuğu ile girişi yukarı uzatıp çapraz bağlantı yapılması gerekiyor. İkinci ihtimali çözmek için ise giriş ve çıkış kolektör üzerinde yer değiştirmeli.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkürler, yarın peteğin giriş çıkışlarını değiştirip deneyeyim birde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

İlginiz için çok teşekkürler, yarın peteğin giriş çıkışlarını değiştirip deneyeyim birde

Peteğin altından değil, kollektörün üzerindeki giriş çıkışları değiştirin.

Baymak Luna 3 Kombide Evin 2 Peteği Hiç Isınımıyor

• Uzatma borusu alınıp yapılması gerekiyor o zaman, yapmaya çalışayım, tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetkardes06 -- 20 Ekim 2013; 23:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkardes06

Uzatma borusu alınıp yapılması gerekiyor o zaman, yapmaya çalışayım, tesekkurler

Uzatmayı resimdeki gibi yapabilirsiniz, uzatma borusuna gerek yok.

• uzatmayı yapamam galiba, ancak bütün petekler alttan bağlantılı,üsten bağlandığında da çalışabilir belki, peteklerin markasıda baymak, hepsi çalışıyor oturma odasındaki ve havlupan çalışmıyor, havlupanın bağlantı vanalarını ters taktım yine ısınmadı tekrar eskisi gibi bağladım, ilgin için çok teşekkürler.
     Baymak Luna 3 Kombide Evin 2 Peteği Hiç Isınımıyor Baymak Luna 3 Kombide Evin 2 Peteği Hiç Isınımıyor Baymak Luna 3 Kombide Evin 2 Peteği Hiç Isınımıyor

• boruları değiştirebilirim ancak, aşağıdaki boru yukarıya uzunluğu yetmez

Baymak Luna 3 Kombide Evin 2 Peteği Hiç Isınımıyor Baymak Luna 3 Kombide Evin 2 Peteği Hiç Isınımıyor

• Ahmetkardes06 A kullanıcısına yanıt
    Bu bağlantılarını kim yaptı? Şu ana kadar gördüğüm en kötü montajlardan birtanesi. Bence iyi bir tesisat ustası çağrıp peteğin sıcak su girişini krom uzatma çubuğu ile üste aldırın sirkulasyon sorunu çözülür artı estetik açıdan güzel gözükür , havlupanında dirsek sayılarını azaltın, sıcak su giriş borusunu düz vana ile dirseksiz bağlatın, soğuk su çıkış borusunu ise tek dirsekle.

Krom uzatma çubuğu:

Düz vana:

Kardeşim çok teşekkürederim emeğine eline sağlık çok ilgilendin, mütahhit yapımı olduğundan özenilmemiş, sorunu dediğin gibi yapacağım. Çok sağol.
  • Ahmetkardes06 A kullanıcısına yanıt
    Dönüş vanan bozuk, açılıyor gibi görünsede su dönüşünü sağlamıyor, yada dönüş vanan tıkan mış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.