Şimdi Ara

**BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: izzet43 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
301
Cevap
15
Favori
36.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O zaman gb122i almanızda bir sakınca yok

Gb122i nin avantajı 30kw musluk sıcak su gücü

Luna tec in avantajı plastik aksam içermeyen hidroblok grubu. Gb122i de bloklar plastiktir

Ana eşanjör gb122i de silindirik alaşımlı eşanjör

Luna tec te paslanmaz çelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lunatec'in musluk sıcak su gücü nedir? Burada 33kw diyor ama aynı şey midir bilemiyorum: https://www.baymak.com.tr/media/5611/baymak-lunatec-yogusmali-kombi-brosurbaymak-lunatec-yogusmali-kombi-brosur.pdf

• blindness B kullanıcısına yanıt

24kw lunatec musluk sıcak gücü de 24kw

**BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları

• **BAYMAK LUNATEC** Kullanıcılarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.ankara ici ücretsiz kesi...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=c_UPi0yyLHE

• disintegration kullanıcısına yanıt

Hidrojen yakma konusunda ne düşünüyorsunuz? GB122i'de bildiğim kadarıyla hidrojen yakma olayı yok.. Bu hidrojen yakma konusu önemli bir konu değil mi? Sakıncası bu mudur?

• blindness B kullanıcısına yanıt

Yeni bir alan yeni bir teknoloji

Ben dahil kimsenin bilgisi olduğunu sanmıyorum

Zamanla bilgileneceğiz

• **BAYMAK LUNATEC** Kullanıcılarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.ankara ici ücretsiz kesi...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=bulqMswf1Tw

• Merhaba herkese, eski kombimizi degistirmek istiyoruz. 2 tane Baymak servisini aradim Duotec ve Lunatec neredeyse ayni zamanda cikti biz Duotec öneriyoruz diyorlar ve kafami karistiriyorlar. Duotec daha eski bir kombi degil mi Lunatec almayi planliyordum. 24kW icin ikisi de olur mu yoksa Lunatec ile devam mi etsem? Ayrica tek tek fiyat vermiyorlar iscilik malzeme proje cizimi ve Duotec icin hepsi agiz birligi yapmis gibi 13bin TL istiyorlar. Acikcasi biraz fazla geldi. Kombiyi biz kendimiz alirsak da proje cizimi icin gelmiyorlarmis. Baska bir yer buldum orasi kombi bizden olursa 2-2.5 bin TL arasi tutacagini düsünüyor. Sizce bu fiyatlar nasil?

• -Source- - kullanıcısına yanıt

Merhaba

Duo tec compact daha eski kombi, servis sallıyor

İkisi aynı altyapıdaki kombiler, komponentlerinin çoğu aynı ana eşanjörlerinin markaları farklı

İkiside paslanmaz çelik ama markalar farklı

Lunatec te ilave susturucu var birkaç desibel daha sessiz ve 30 hazirana kadar 7 yıl garanti

Bir de baymak brötje startec var lunatec ile aynıdır ve 7 yıl garanti kampanyası bugün başladı

Bence 7 yıl garantiden faydalanın

Kombilerin çıplak fiyatlarını internetten bulun eski kombiyi alıp montajı ücretsiz yapıyorlar genellikle

Bir de kombinin yeri değişmiyorsa proje çizilmiyor değişim formu yeterli

Hangi şehirdesiniz?

• Hocam cok tesekkür ederim. Lunatec modelinde kesin kararimi verdim o zaman. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyalarini inceleyim belki birseyler cikar oradan. Kombinin yeri degismeyecek ama yönetmelikte bir sey degismis galiba o yüzden yeri degismese bile proje cizimi sart demislerdi. Kayserideyim hocam bu konuyu KayseriGaza da sorayim.

• Merhaba Lunatec 30 modelin de premix özelliği mevcutmudur ?

Yoksa olup olmaması çok fark eder mi gaz sarfiyatı açısından ?

• meposion kullanıcısına yanıt

merhaba luna tec, premix yani tam yoğuşmalı bir kombidir

tam yoğuşmalı kombilerin tamamı premix yoğuşma teknolojisine sahiptir

• Arkadaşlar merhaba bende bu kombiden aldım bağlattım yaz ayları malum yerden ısıtmayı denemedim sormak istediğim bir kaç soru var. Kombi ara da bir bip ses çıkarıyor bunun sebebi nedir acaba. Birde ön ısıtmalı su olayı banamı çok boş bir muhabbet geldi yoksa bir ayarımı var su gene geç geliyor ben anlamadım tşkler şimdiden

• MErhaba,

Kombiyi kışın kullanan var mı? Gaz tüketimi nasıl? eski kombisinde gelen fatura ile karşılaştırınca gerçekten az yakıyor diyen varmı?

Yoğuşmasız kombiden geçiş yapacağım, bende herkes gibi malum 3 model arasında kaldım. Şuan en fiyatı en uygun bu model.

• cihan.cihan C kullanıcısına yanıt

yoğuşmasız kombiniz çalışıyorsa sıkıntı çıkartmıyorsa değiştirmeyin

premix yoğ kombiler faturalarda mucizeler yaratmaz

kullanmıyorsanız yatak odalarında ve mutfağa danfoss termostatik vanalar taktırın

yaşam odasına da iyi bir kablosuz on-off oda termostatı takrırın ve hepsini aynı derecede kullanın

oda termostatı ve termostatik vanaları doğru kullanımda faturalarda ciddi olmasa da düşüş yaşarsınız

tasarruflu ısınmada kombi en son sıradadır. evin yalıtımı,tesisat,oda term term vana kullanımı

kombinin balkonda olması veya evin içinde olması bile yakıtı etkiler

mobil sistem olduğu için peteklerde vana yok, petek su giriş-çıkışı alttan yapılmış. yine de termostatlı vana takılabilir mi bilmiyorum. takılabilirse onu da takarız. kombiyi mecbur değişeceğim diğer evime kombi petek tesisatı taktıracağım, eski kombimi orada değerlendireceğim. baymak kombi ve logi pro oda termostatını birlikte alacağım.

• cihan.cihan C kullanıcısına yanıt

mobil sistemde alt-alt bağlantıda termostatik vana takılır

termostatik vanayı giriş vanasına takacaksınız ve termostatik vana yere paralel olacak. kafası füze gibi havaya bakmayacak ona dikkat edin

baymak logi pro kullanacağınız odaya termostatik vana taktırmayın buna da dikkat edin

aynı odada termostatik vana ve oda termostatı olmaz

baymak luna tec alacaksanız bence iyi bir tercih yaptınız

• merhaba, bu kombiye honeywell y87rf2008 modülasyonlu oda termostatı takılabilir mu, takılıyorsa garanti dışı kalır mı, teşekkürler,

Hocam Merhaba,

Düzcede 200 mt2 iki katlı müstakil yerden ısıtmalı ev aldık.

Kombi taktıracağız. Yorumlardan anladığım kadarıyla Baymak Luna Tec 35 KW işimizi görür mü? Yada başka tavsiyeniz var mı?

İsteğim ısıtma da problem yaşatmasın, sesi gürültüsü rahatsız etmesin ve tabiki yakıt olarak bize üzmesin :)

Birde termostat kablolu mu kablosuz mu önerirsiniz? ve hangisini önerirsiniz?

Kombiyi kendimiz başka yerden alıp montajını kendimiz yaptırmamız gerektiğinde montaj fiyatları ne kadar oluyor biliyor musunuz acaba ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• ytyMuhendis Y kullanıcısına yanıt

Bu arada ev 200 mt2 ama boru döşenen alan net 150 mt2.

Borular oksijen bariyerli. Tesisatçı 28kw da yeter, 30 kw çok rahat yeter dedi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.