Şimdi Ara

Bayragi dalgalandirmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen arkadas varmi ? Mesela...bir dalgic bayragi yaptim ve onu dalgalandirmak istiyorum...ama nasil ?
    Animated Gif gibi yapsam beni bayagi zorlayacak.

• Java deneyebilirsin. Apple yani. Ama kasabilir .
    Web'de birçok örneği var bunun.
  • Java script ? haklisiniz.. problem cikarabilir. Bir denerim yine. Tesekkürler.
  • javascript değil java apple (js , jps ) . web'de örnekleri çok var.
  • Google'de baktim >>> " The Java apple is extra-tropical, growing only at the lower altitudes–up to ... Sometimes the " ......... egzotik meyvadir filan diyor.

Saka bir yana...arastiracagim ama daha basit bir usulu vardir diyorum. Belki sunu kullanabilirim > Bayrak yapimi Alt tarafi 4 resim...

Size ufak bir cyber hediye > Müzik

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babacool -- 25 Nisan 2006; 9:08:56 >

• http://www.anfyteam.com/ buraya bir bak istersen
  • Sagolun Apostlyee ...o programi ve göl programini indirmistim. Ama gec saatti pek inceleyemedim. Eger animation olarak yapamazsam denerim. Selamlar. Haydi ugrastim ve yaptim diyelim...birde onu seffaf yapmam lazim ! Omür biter bu is bitmez.

create 3d flag

.... Bazi tüyolar

Photoshop'ta yapilisi >>> Dalgalanan bayrak - Photoshop ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babacool -- 25 Nisan 2006; 11:05:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Plani Ciziyoruz
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hayalce.net/adobe_photoshop_tutorials.asp?islem=tutorials&fx=59&url=photo%2Fhtm%2Fpsd%5Ftut55%2Easp&syf=3&sqf=Bayrak+%E7izimi

buraya bi bak istersen yaptığın her hareketi kaydedip gif yaparak dalgalanma efekti verebilirsin herhalde bilmioom yane senin becerine kalmış
  • Sagolun ...buda farkli bir yaklasim...bayragin uzerine siyahca renkler koymak. Demekki Photo shop'ta yapilinabiliyormus...bende yok maalesef. Biraz daha arastiracagim. Bulduklarim hep parali simdiyekadar.
  • Bir dalgic bayragi yaptim ama...icim rahat etmedi ! >>> Scubalovers
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.