Şimdi Ara

Bayram in 1. Günü kurban a ortak arayan (ankara)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nerye nasıl acacagimi bilemedim kurban bayramının 1. Günü ankara Etimesgut bölgesinde oturan kurbana girecek ortak aramaktayim.
    Önceden alınca fiyatlar ciddi derecede pahalı oluyor 1. Günü de 3 kışlık güzel dana lar oluyor nasıl olsa satarım gözüyle bakılan hayvanlar sona saklanıyor arefe günü satılmayan mallar sonraki güne kalıyor biraz arayıp bulmak vakit alıyor ortalama 1 saati belki daha fazla bulabiliyor .
    Uzun lafın kısas uygun fiyatlı danaya girecek ortak arıyorum.

• konunun buraga acilmayacagi kesin de dedikleriniz mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.losev.org.tr/v2/tr/duyurular.asp?ctID=423&RecID=5614

• Kunter K kullanıcısına yanıt
    löseve güvenilmez
  • kan akıtmadan bağış yaparak pek içime sinmiyor ..kanını akıt git etini ver veya etini sat bağış yap ne bilim kanınızı akıtın bence .allah için kurban etmş oluyorsunuz sonucta bu bi ibadet şekli diğeri bağış olur
  • Evet bence de ibadet asıl amacımız ama et i de düşünmek lazım dağıtım kesim paylaşım ben uğraşamam diyen de varsa ben keser dağıtılacak pay ini dağıtırim 20 kg civarında da et ini evine teslim ederim kardeşiniz gibi güven e bilirsiniz. Tahmini fiyat 800-1200 arası düşünüyorum

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 16 Eylül 2015; 23:44:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakında millet taliplerini Sıcak fırsatlarda arıyacak diye korkuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.