Şimdi Ara

Bayramda %30 indirimi göz önüne alarak (2400-2500 TL) sistem tavsiyesi yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sistem öneriniz için teşekkür ederim, monitör fps oyunları için sizce uygun mu bu monitörü baya araştırdım fakat karar veremedim :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtuemox

sistem öneriniz için teşekkür ederim, monitör fps oyunları için sizce uygun mu bu monitörü baya araştırdım fakat karar veremedim :/

Geniş,led ve uygun fiyatlı hocam. 3D olarak düşünürseniz hem daha çok geleceğe yönelik olur

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=120692

Fiyatı kampanyalı ve gayet uygun tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

SSd nin avatntajı hızlı okuma ve yazma. GEnel artısı hızlı pc acılması oyun ve program beklme sürelerinde kısalma... VE ben bunun için verilecek parayı hele ki bu bütçede israf olarak nitelendiriyorum... Normal pc açılırken yarım saat beklersiniz diye bir iddada bulunan sizdiniz...

Ayrıca yine ZOTAC ısınıyor iddasında bulunanda sissiniz kulakdan dolma bilgiyle gelip bu söylenmez... Bu iddaayı ortaya atan siz iseniz bunu göstermesi gereknde sizssiniz... BEnim sizi ikna etme gibi bir yükümlülüğüm yok. Forumu biraz araştırırsanız bu konularda yapılmış bir çok detaylı kullanıcı ve şirket araştırması bulursunuz...

Hiç bişey bilmiyorsanız elinizin altında internet var acıp bakarsınız. sadece duydugunuz bişeyi YA bundada ŞU oluyomuş şeklinde gelip söyemek sonrada olmadıgına dair kanıt istemek Mantıksızlıgın hat safhasıdız. Birini KAtil olmakla sucluyorsunuz adam da diyorki ben katil değilim e ispatla ozaman katil olmadıgını demek suan sizin yaptıgınız.... Bir suçlamanız varsa onu ispat etmek suclamayı yapanın görevidir...

eğer bu konular hakkında bilgilenmek istiyorsanız ozaman sizde bir konu açın gerekli şeyleri rda tartışalım başka birisiniz tavsiye konsunda kirliilk yaratıyoruz şuan sadece...

şu anda çalışıyorum, araştırma yapacak çok zamanım yok. araştırdıktan sonra gelir burda paylaşırım bulduğum sonuçları... haklısınız...

araştırdım bunları söylüyorum dediniz de ben ona mahsuben araştırma sonuçlarını belki paylaşmak istersiniz diye öyle söyledim. zorunluluğunuz yok tabi...

iyi günler

• cohannan kullanıcısına yanıt
    ürün içerik olarak iyi fakat hiç estetik durmuyor önerin için teşekkür ederim, 3D monitörler 120-144... hz'leri için tercih ederim
  • başka önerisi olan yok mu :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigSilver

quote:

Orijinalden alıntı: solomon159

nasıl ya haf 912 küçükmü dostum

400r alicaktim , oemci arkadas onerdi o yuzden aldim . Gercekten cok kucuk kasa

Hocam dediklerinize inanmak güç,ben öndeki HDD kafesini söktüm,manyak geniş bir kasa.

Bana da aynısı oldu,nerelisiniz?

Ancak bana söyleyen görevliyle çok iyi bir arkadaşlığımız var ne yalan söyleyeyim.

• quote:

Merhaba arkadaşlar;

Bayramda vatancomputerin %30 indirim yapma olasılığını göz önüne alarak 2400-2500 TL arası bir sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör fiyata dahil olucak, işletim sistemi olarak intele uygun toplarsanız sevinirim yardımlarınız için teşekkürler

Kasa olarak : http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38cww-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67828 bunu düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum..

MSI
    Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    307 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    591 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    188 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
    330 TL

SAPPHIRE
    HD7950 GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    713 TL

SAMSUNG
    23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    417 TL

Toplam : 2706 Tl.

%30 la istediğin aralığa düşer.

Hepsi alanındaki kaliteli en iyi parçalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Temmuz 2013; 17:11:43 >

• öneriniz için teşekkürler bu sistemide göz önünde bulundurucam, zotac gtx760 için ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtuemox -- 29 Temmuz 2013; 17:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malicalik13

quote:

quote:

Hocam dediklerinize inanmak güç,ben öndeki HDD kafesini söktüm,manyak geniş bir kasa.

Ancak bana söyleyen görevliyle çok iyi bir arkadaşlığımız var ne yalan söyleyeyim.

Ankarada oturuyorum batikentten aldim. 400r a gore cok kucuk geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar;

Bayramda vatancomputerin %30 indirim yapma olasılığını göz önüne alarak 2400-2500 TL arası bir sistem toplamayı düşünüyorum. Monitör fiyata dahil olucak, işletim sistemi olarak intele uygun toplarsanız sevinirim yardımlarınız için teşekkürler

Kasa olarak : http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38cww-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67828 bunu düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum..

1 %30 indirimi daha kaçırdık dua edelim belki %35 felan yaparlar bayramda :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet 400R'ın iç hacmi daha büyük cidden.Ama bana yeterli bu hacim daha bir sıkıntısı olmadı 2 adet fan da taktım üstüne.

Kış için ayaklarıma ısıtma kurdum resmen.Ekran kartının sıcağını direk ayağıma veriyor yan kapaktaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgns12

quote:

Merhaba arkadaşlar;

1 %30 indirimi daha kaçırdık dua edelim belki %35 felan yaparlar bayramda :D

Hocam 171 TL'lik RAM %30 ile 173 lira oldu

YAni fiyatları arttırıp sonra azaltıyorlar biz de yiyoruz bunu yeni fark ettim.

Dün kendi sistemimin aynısını topladım sadece 20 TL ucuza geldi.

• malicalik13 kullanıcısına yanıt
    aynen ama napalım :/
  • quote:

aynen ama napalım :/

Doğru yapacak bir şey yok.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar;

İşlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-bx80646i54670k-core-i5-4670k-soket-1150-34ghz-6mb-cache-22nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=66045

Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z87-g43-z87-g43-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhz(oc)-sata-30-usb-30-hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66518#allImages

Bellek:http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959

Kasa:http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011014-600cx-carbide-serisi%E2%84%A2-300r-80plus-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=62264

Monitör:http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s22b350h-21,5-s22b350h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60220

Ekran Kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11197-03-40g-hd7970-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63644

%30 indirim ile 2659,23Tl.

Kasa olarak Xigmatek Assasin'de alabilirsin.

Edit:Yanlış Hesaplamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Korkak -- 29 Temmuz 2013; 21:19:55 >

• sistem önerisi için teşekkürler, i7 işlemci eklesek neyden kisabiliriz :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sistem önerisi için teşekkürler, i7 işlemci eklesek neyden kisabiliriz :/

Ekran kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet 400R'ın iç hacmi daha büyük cidden.Ama bana yeterli bu hacim daha bir sıkıntısı olmadı 2 adet fan da taktım üstüne.

Kış için ayaklarıma ısıtma kurdum resmen.Ekran kartının sıcağını direk ayağıma veriyor yan kapaktaki.

Bende mi bisey var anlamiyorum , stok fanlar var kasada , kasa Yükte bile buz gibi soğuk ve gpu yukte max 45 50 derece

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende mi bisey var anlamiyorum , stok fanlar var kasada , kasa Yükte bile buz gibi soğuk ve gpu yukte max 45 50 derece

Hocam gece gece yapmayın vallaha kıskanırım ben.Benim 7950 TOP 70 derecenin üzerine çıkıyor ama ona göre ayarladım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.