Şimdi Ara

Bayramda küskünlerin barışması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce de yazdığım gibi arkadaşım küs durmaları hoş değil, ama bu sebepten de Allah günah yazacak, cehenneme atacak değil. Kimse kimseyle barışmak zorunda değil, ama barışırlarsa da yine faydalarına. Millet kafasına göre birşeyleri helal haram kılıyor bakma sen. Barışmaları için çabala ama günah işlediklerini düşünüpte kendini yıpratma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eysidi

Lan biraz beyninizi çalıştırın mantıklıca bi sorgulayın şu hocaların söylediklerini, memleket örümcek beyinliler yüzünden ne hallere gidiyor

alın bunu burdan alın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

hoca yalan söylüyor. kuran'da olmayan şeylere inanma. hocaların çoğu kuran'da yeri olmayan hurafelerle kafanızı dolduruyor.

Abi yalan söylüyor diyemem ama sakındırmak için söylenen birşey olduğuna kanaat ettim şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4t4n

quote:

Orijinalden alıntı: Elvis the Pelvis

Hoca iki müslüman 3 günden fazla küs durur da o şekilde vefat ederse cehennemlik olur dedi.Barıştırılması da bize düşer dedi..

Babamla amcam 5-6 senedir küsler,annemle babannemler de 3-5 yıldır küsler..

Ne yapacam bilmiyorum bi akıl verin Anne babam için çok üzülüyorum ama beni dinlemezler söylesem de biliyorum

Babam,dedem ve eniştem birlikte ev yapmışlardı.16 sene önce 4 katlı müstakil bir apartman.Bizimkiler o zamanda sıkışıklarmış, önce para konusunda yardım etmedi rahmetli eniştem.sonra kura çekmişler kurada çıkan dairelerin yerlerini beyenmediği için beyfendi istemedi.Daire değiştirme olayı oldu.Sonra dedem vefat etti.Mezarına adam yerine koymayıp bir fatiha okumadı.Ailem bu adamla 10 yıldan beri konuşmuyor.Bana sorarsan sonuna kadar da haklılar.
    Üşengeçlere özet:Ortak b**u köpekler bile yemez.

bizimkisi de benzer bir sebepten

babamın borcu vardı amcam kefil oldu.Amcamın hali vakti yerindedir bu arada.Sonra babam parayı ödeyemedi işte bi bunalıma girdik o aralar,kasap dükkanımız vardı kriz-tavuk gribi bilmem ne derken güme gittik.Sonra amcam hergün aramaya başladı en sonunda babam sinirlenmiş nasıl kardeşsin beni para için arama demiş bi de küfür etmiş heralde o günden beri küsler.Bana sorarsan iki taraf da hatalı. Hem de para için kardeşlerin küsmesi çok saçma geliyor

Benim cebimde 1000 lira varsa yarısı kardeşimin olsun nedir yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.