Şimdi Ara

Bayramda Yol Durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yolum sinop'a. Yani uzun olacak o nedenle gece çıkmak istemiyorum. Çok bilmiyorum bayramdaki durumunu bu yolun. Çok fazla bir kalabalık olmayacaksa çıkmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

ben olsam iftarda yarim kilo yogurt yer. saat 10 da uyur. sabah 4 te kalkıp yola çıkar. sabah namazını kılacaksaniz yol ustunde neresi denk gelirse halleder sonra da yoluma devam ederdim.

Yoğurtla filan uyuyabiliyorsanız helal olsun. Bir ara erken uyuyacağım diye 1 kilodan fazla yoğurt yedim 2 gün boyunca hiç uyuyamadım. kime söveceğime şaşırdım üstelik o kafayla sınava girdim. Eminim dünyada başına böyle bir şey gelen yoktur.

Akışına bırakmak lazım erken uyuyacağım diye dengeniz bozulmasın.
  • fatal_hand kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de ilk uzun yol deneyimim olacak inşallah. Ben de mesela gece araba kullanamıyorum, acayip uykum geliyor, ondan ben de gündüz gitmek istiyorum. İnşallah kazasız belasız sağ salim yolculuklar gerçekleştiririz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

ben olsam iftarda yarim kilo yogurt yer. saat 10 da uyur. sabah 4 te kalkıp yola çıkar. sabah namazını kılacaksaniz yol ustunde neresi denk gelirse halleder sonra da yoluma devam ederdim.

Yoğurtla filan uyuyabiliyorsanız helal olsun. Bir ara erken uyuyacağım diye 1 kilodan fazla yoğurt yedim 2 gün boyunca hiç uyuyamadım. kime söveceğime şaşırdım üstelik o kafayla sınava girdim. Eminim dünyada başına böyle bir şey gelen yoktur.

Akışına bırakmak lazım erken uyuyacağım diye dengeniz bozulmasın.

Biraz yapı meselesi. Zaten geç yatan birisi değilim.yoğurdu yiyince uyurum 10 gibi. Kimini de kahve etkilemez. Kahve içip uyuyani bilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Donus yolu yoğun. Yolda olan herkese kolayliklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balıkesir Bursa yolu, Mustafakemalpaşa dan itibaren sıkışık özellikle Karacabey Uluabat tarafı. İstanbul'a dönenlere Allah kolaylık versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.