Evet çalıştıran modeller yavaş yavaş geliyor. Başlığı değiştireyim. Yanlış yönlendirme olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: sdurust
Evet çalıştıran modeller yavaş yavaş geliyor. Başlığı değiştireyim. Yanlış yönlendirme olmasın.
Sanırım bazı anakartların güç dizaynından kaynaklanan bir durum chipset ile bir alakası olduğunu sanmıyorum kaldıki çalıştıran anakartlar var belki yüksek model işlemcileri düşük model anakartlarla çalışmasını istemiyor firmalar olay duygusal olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Dahaka90
quote:
Orjinalden alıntı: sdurust
Sanırım bazı anakartların güç dizaynından kaynaklanan bir durum chipset ile bir alakası olduğunu sanmıyorum kaldıki çalıştıran anakartlar var belki yüksek model işlemcileri düşük model anakartlarla çalışmasını istemiyor firmalar olay duygusal olabilir.
Yok çipsetle ilgili olmadığını zaten başlangıç yazısında belirttim. 3 yollu voltaj regülatörleri çalıştırmaya yetmiyor.
Gerçi Anandtech olayı ilk incelediğinde hiç bir 780G desteklemiyordu.
Ama ne kadar önemli bir site olduğu ortada ki bu durumu ortaya bir koydu. Her firma 780G modellerini güncelledi ve çalıştıran kartlar getirdi.
mrhb,arkadaşlar benimde aşağıdaki gibi sistemim var peki nasıl bir anakart tavsiye edersiniz çünkü yukarıda belirtilen sorunlar bendede var (bazen kendiliğinde mavi ekranolup yazılar çıkıyor acaba 125 w sorunumudur tşkrl.
ECS A780GM-A 5200 MT Black Series SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB DDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6400+ 3.2GHz WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 16MB CACHE SERIAL SABİT DİSK WD2500AAKS KINGSTON HYPERX 2GB 1066MHZ DDR2 RAM KHX8500D2K2/2G FEEL MESHCOOL S901-BB 400W ATX KASA FL550 SAMSUNG SH-S203B 20X SATA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme