Şimdi Ara

Bazı İnternet sayfalarını açamıyorum... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firefox kullanıcısıyım yaklaşık 2 haftadırda Firefox 3 kullanıyorum. Sorunum şu ki bazı internet sayfalarını açamıyorum. Örneğin yahoo, facebook vs... Bu sorun bu gün başladı bir türlü kurtulamadım.. Olmadı format atmak zorunda kalıcam lütfen yardım edin.. Şimdiden teşekkür ederim.

Bazı İnternet sayfalarını açamıyorum... :(

• bendede açılmıyor bugün siteler hotmaile giremedim 1 saattir , napalım format mı atalım çözüm değil sorun ttnet te
  • sorun bana da oldu bana açılmayan site arkadaşa açılıyor ne yapmamız lazım
  • evet ya bu kadar kolay olmasa format atmak herhalde en basit bir şeyde sanırım düşünmezdiniz bazen sorun kaynağını dışımızda aramakda geliyor.hotmail mesela bunlarında kendi içlerinde sorunları olabilir aşırı yüklenmeden ne biliyim geçici sorunlar gibi.Ama bir şey daha diyeceğim bu firefox 3 bana iyi gelmedi sorunlar çıkardı 2.0 geri dönüş yaptım.bence sizde dönün zaten pek fazla bir şey yok bence.
  • Bir gün önce sorunsuz dolaşıp ertesi gün böyle bir hata almak beni çıldırttı..

Umarım düzelir. Cafeye gittim sorunsuz olarak facebook a girmeme ramen yahooya giremedim... Dünyanın en pahalı ve en kötü internetini kullanmak ne kadar kötü birşeydir :/

Ayırdığınız zaman için teşekkür ederim... ;)
  • o değil abi aynı siteyi arkadaşım açarken ben açamıyorum sorun o önemli adobe nin sitesi bile açılmıyor ne yapmam lazım daha yeni format attmıştım
  • bunu sadece ff3 te mi yapıyo yoksa ie7 de opera da falan mı yapıyo
    sadece ff3 teyse başka tarayıcıda deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format son çözüm olmalı ki senden de kaynaklanan bişey değil zaten.
  • ttnet e
  • böyle sorunlar ya dns ten oluyor ya da dil kodlamasından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.