Şimdi Ara

Bazı iOS geliştiricileri, Windows Phone ve Android'e destek vermeyi reddediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • android'te bi kere angry birds oynamıştım. feci kasıyordu kimse uygulamasını böyle görmek istemez. nedenlerden biride donanım belirsizliği olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

android'te bi kere angry birds oynamıştım. feci kasıyordu kimse uygulamasını böyle görmek istemez. nedenlerden biride donanım belirsizliği olsa gerek.

hangi telefonda oynadın ?
  • android tablette davul calmak imkansiz mesela. latency almis yurumus.

android kullanan cihazlarda donanimin standartlasmasi gerekiyor. her gun bir yerden bir marka zart zurt model cikiyor parcalar degisip duruyor android de normal olarak hemen uyum saglayamiyor. ya da ureticilere androidi optimize etme lisansi vermeliler (cok daha fazlasi).

bu sorunlar asilmadan ve market turkiye ye acilmadan android hala bana uzak.

benim icin ios platformu ve iphone donanimi gayet yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

android'te bi kere angry birds oynamıştım. feci kasıyordu kimse uygulamasını böyle görmek istemez. nedenlerden biride donanım belirsizliği olsa gerek.

hangi telefonda oynadın ?

modelin ismini bilmiyorum ama buna benziyordu

Bazı iOS geliştiricileri, Windows Phone ve Android'e destek vermeyi reddediyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Diğer platformlarda iOS a göre çok daha fazla oranda illegal kullanım var. Ozellikle de androidde. Kimse emegini böyle kolay sekilde çalınmasına göz yummaz. Önce iOS a çıkar sonra belki kırıntıları diğer platformlara modası gectiyse.

ANDROİD DEE illegal kullanım olması normal kullanan insanlar genelde işi bilen insanlar.

bu "işi bilen insanlar" kalıbından kurtulalım artık android kullanıcılarının diğer platformlara oranlar daha fazla "birşeyler" bildiği yok..

aslında şöyle birşey var ki, iOS platformu için üzerinde çalışılıp bulunan Jailbreak diye tabir ettiğimiz olay, androide ROM atmaktan çok daha teferruatlı bir işlem.. ( jailbreak ın son kullanıcı olarak yapımını kastetmiyorum, jailbreak yöntemlerinin bulunuşunu kastediyorum ) bu olaya bakarak aslında iOS platformunu kullananların daha fazla "birşeyler" bildiğini bile öne sürebiliriz.. ancak sürmüyoruz çünkü herkesin bildiği kendine, bilgilerimizi yarıştırmaya kalkarsak bir paradoksun içine düşmüş olacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Diğer platformlarda iOS a göre çok daha fazla oranda illegal kullanım var. Ozellikle de androidde. Kimse emegini böyle kolay sekilde çalınmasına göz yummaz. Önce iOS a çıkar sonra belki kırıntıları diğer platformlara modası gectiyse.

ANDROİD DEE illegal kullanım olması normal kullanan insanlar genelde işi bilen insanlar.

bu "işi bilen insanlar" kalıbından kurtulalım artık android kullanıcılarının diğer platformlara oranlar daha fazla "birşeyler" bildiği yok..

aslında şöyle birşey var ki, iOS platformu için üzerinde çalışılıp bulunan Jailbreak diye tabir ettiğimiz olay, androide ROM atmaktan çok daha teferruatlı bir işlem.. ( jailbreak ın son kullanıcı olarak yapımını kastetmiyorum, jailbreak yöntemlerinin bulunuşunu kastediyorum ) bu olaya bakarak aslında iOS platformunu kullananların daha fazla "birşeyler" bildiğini bile öne sürebiliriz.. ancak sürmüyoruz çünkü herkesin bildiği kendine, bilgilerimizi yarıştırmaya kalkarsak bir paradoksun içine düşmüş olacağız

şunu gözardı ediyorsun. iphone da herşey hazırdır. istesende jail breake yapmadan harici uygulama yükleyemezsin. android de ise hertürlü uygulama yüklemek normal. illa bişilere müdehale etmek gerekmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.