Şimdi Ara

Bazı oyunlar açılırken bilgisayarım kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayar özelliklerim, rx580 4gb, amd ryzen, 5 1500x, 16gb ram. Bilgisayarım da güncel olarak rust, lol, cs, ready or not, pubg, six days in fallujah gibi oyunları oynayabiliyorum. Fakat The Finals (başka oyunlarda da aynı sorunu yaşadım bunu steamden indirdiğim için örnek verdim) oyunu açılırken bilgisayarım kapanıyor. Driver booster premium ile güncellenebilecek bütün driverleri güncelledim. Bilgisayara format attım fakat yinede düzelmedi. Oyunu yerel disk c ve yerel disk d ye kurdum fakat ikisinde de açılırken bilgisayar kapandı. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

• Driver booster kullanmak en büyük hata olmuş.

Sürücüleri, donanımın kendi sitesinden bulup indirmeniz lazım. Arızalı bir parça olabilir, sanırım güç gerektirmeyen genel kullanımda sorun yok ama güç isteyen işlemlerde pc kapanıyor. Eğer böyleyse PSU verimden düşmüş olabilir.

• Ekran kartini amd ile guncelledim. Driver booster ile sadece .net frame ,c++ gibi programlari yukledim. Diger yandan donanimsal bi hata olsa diger oyunlarinda acilmamasi gerekmez mi? Finals oyunu acilmadan bilgisayar kapaniyor.

• sorunu çözdüm işlemci soğutucum işlemciye tam oturmuyormuş. Macunu yenileyip taktım sorun çözüldü herhangi bir problem yaşamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.