Şimdi Ara

Bazı programlar sonradan neden açılmıyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda yükleyip kurduğum bazı programlar, kapattıktan sonra ( veya bilgisayarı yeniden başlatınca) bazen açılmıyor. Uyarı falan çıkmıyor. Sadece açılmıyorlar. Tekrar yükleyince çalışıyorlar. Tekrar kurunca ayarlarında değişiklik olmuyor ama...

Yeniden yüklemezsem açılmaması neden acaba?

• İşletim sistemi sistem dosyaları bozulmuş olabilir, format atıp işletim sistemini yeniden kurmayı deneyin.
  • bende oluo bu sorun ama her seferinmde deil bazı programlarda oluo açılmıuo her seferinde deil ama
  • Xp yi kurduğunuz cd'yi takıp "başlat/çalıştır/"cmd" enter dedikten sonra dos ekranında "sfc /scannow" komutuyla da xp sistem dosyalarını onarabilirsiniz.
  • HEMEN DENEYEYİM ÇOK SAOL ARKADAŞIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: :TAM35:

bende oluo bu sorun ama her seferinmde deil bazı programlarda oluo açılmıuo her seferinde deil ama

Evet bende de öyle bazen açılmıyolar. Küçük boyutlu programlarda oluyor. Mesela bende 3 tanesinde oldu böyle. O programlarda: utorrent, Subtitle Workshop 2.51 ve aimp2.00 beta

quote:

Orjinalden alıntı: gezmen

Xp yi kurduğunuz cd'yi takıp "başlat/çalıştır/"cmd" enter dedikten sonra dos ekranında "sfc /scannow" komutuyla da xp sistem dosyalarını onarabilirsiniz.

Teşekkürler... Bir deneyelim bakalım. Umarım işe yarar. Çok sağol...
  • Bende işe yaramadı. :( Yedek yükleme kullanıyorum sistemimde, belki de ondan böyle oluyor. Yeniden format atıp deneyeceğim bir de.

Vakit ayırdığın için tekrar teşekkürler gezmen.
  • Bu arada hemen söyleyim Windows u onarmak çok sağlıksız bir davranış. Biçimlendirilmemiş hard disk üzerine sistem dosyası yazdırmak

Format atın daha iyi
  • Tüm güncelleştirmeleri yükledikten sonra sorun ortadan kalktı. Artık tüm programlar açılıyor. Sonuç alınca paylaşayım dedim. Belki ihtiyaç duyan olur.
  • eyw üstad bendede bu problem çok oluyordu. birde güncelleştirmeleri yükleyip deneyelim.
  • Sanırım sorunun nedenini buldum. Sadece güncelleştirmelerle de hallolmuyor problem. Tarama yapıp hidrag diye bir virüs var onu silince sistemden, güncelleştirmeye bile lüzum kalmıyor ve sorun ortadan kalkıyor. Yani en azından bende böyle. Birkaç formatdan sonra denedim ve işe yaradı. Karspersky antivirüs kullandım onu da belirteyim. Belki merak soranlar olur. Kolay gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dino22 -- 11 Ocak 2008; 22:42:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.