Şimdi Ara

Bazı PSN accountlarının bilgileri çalınmış... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dissosiyatif

Hazır olun yakında online oyun oynamaya para isteyecekler mecburen bu gidişle... Çünkü zarar ediyorlar.

o zaman kırılırsa herkes kopya oynar bende dahil
  • Sistemlerde ne kadar çok dışa açılım olursa o kadar güvenlik açığı olur...HOME u düşünün. Ondada online özellikler olacak. Böyle komplike bir sistemde güvenlik açığı, backdoor, exploit olma ihtimali var
    Yada kontrolsüz yüklenebilen mod lar. Bunlarla bile güvenlik açığı bulmak , exploit ,backdoor yaratmak olmayacak iş degil.
    MS in Live a birşey koyarken pek çok kontrolden geçirmesi, izin vermesinin ana sebeplerinden biride bu zaten. Sisteme yada kullanıcı bilgilerine gelebilecek zarar riskini minimize etmek yada yoketmek.
    Hacker lar basit bir url den bile kimi zaman açık bulabiliyor. O nedenle bu işler ciddi ve önemli şeyler. Son derece kontrollü olmalı.
    Bende bu tür durumlardan şüphelenerek sanal kredi kartı kullanmıştım Live da..Sonrasındada iptal ettirdim. Ne olacağı belli olmaz.

Buna dayanaraktan, ileridede home vs gibi bir olayda kredi kartı vs istenirse, yada başka bir kişisel bilgi, siz siz olun ya sanal kart kullanın yada hiç girmeyin. Önceden önlem almakta fayda var, ne olur ne olmaz diyerekten

Umarım kimsenin bilgileri, kredi kartı bilgileri ele geçirilmez. Türkiyedekilerin başına birşey geleceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Mart 2008; 17:19:35 >

• kartlarınızı mail order yurtdışı harcama ve internet üzerinden harcamaya kapattırın. Sürekli birseyler almadığınıza göre oyun falan alacağınız zaman açtırıp kapattırın . alt tarafı bi telefonla halledebilirsiniz. Ben oyle yapıyorum sahsen
  • PS3'de ki COD4'de bile açık vardı (online'da) ama kapamışlar hemen. Youtube'da arattırın videoları vardır.
  • İyi de benim anlamadığım bazı arkadaşlarımızın umarsızca Sony' ye yüklenmesi...

Yazılım devi Microsoft' un işletim sistemi kırılmış,Sony gibi yazılımın y' sinden anlamayan bir şirketin PS3 satış platformu PSN neden kırılmasın!? Özellikle kullancıların bilgileri tabi...

Bunda Sony' nin ne suçu var kardeşim!?
  • Psn hesabımın şifresini unuttum şimdi hiç giremiyorum üstelik 4-5 tanede oyun satın almıştım dahası ps3 e format attığım için oyunlarda silindi.Şifremi unuttum bölümünde doğum tarihi soruyor bende hesabı alırken başka

bir doğum tarihi girmiştim herhalde şimdi hesap ortada kaldı doğum tarihi yüzünden.Ne saçma bir olay anlamadım gitti hiç olmazsa şifreyi e-mail adresine yollaması lazımdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

Psn hesabımın şifresini unuttum şimdi hiç giremiyorum üstelik 4-5 tanede oyun satın almıştım dahası ps3 e format attığım için oyunlarda silindi.Şifremi unuttum bölümünde doğum tarihi soruyor bende hesabı alırken başka

bir doğum tarihi girmiştim herhalde şimdi hesap ortada kaldı doğum tarihi yüzünden.Ne saçma bir olay anlamadım gitti hiç olmazsa şifreyi e-mail adresine yollaması lazımdı.

ilk hesap olusturduktan sonra zaten bahsettiğin mail geliyor
  • Hesabı geçen sene oluşturmuştum ps3 e format atınca accountlardsa silindi tabi , mail la gelen mesajı silmiştim sanırım
  • tazminat davası acarım be yuh artık be çıkın hayatımızdan hackler gdin dışarda misket oynayın ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dissosiyatif

İyi de benim anlamadığım bazı arkadaşlarımızın umarsızca Sony' ye yüklenmesi...

Yazılım devi Microsoft' un işletim sistemi kırılmış,Sony gibi yazılımın y' sinden anlamayan bir şirketin PS3 satış platformu PSN neden kırılmasın!? Özellikle kullancıların bilgileri tabi...

Bunda Sony' nin ne suçu var kardeşim!?

Yazdigini dogru anladiysam, suc Sony'nin degil...Psn ve Psn'nin korumasida Sony'e ait degil, Sony sadece Psn'yi ortaya koydu, baska bir sorumlulugu yok, öylemi?

Live'i 6-7 yildir kullaniyorum, daha böyle bir durumla karsilasmadim ama bende Drizzt gibi sahsi kredi kartimla girmem, Live oldugu halde! Ama, eger Live hacklense, sucu hackercilere bulmam...suc bastan sona MS'in olur cunku Live sistemi onlara aittir, bakimindan tut, korumasina-emniyetine kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: blackhedgehog

Arkadaslar peki bunu nasıl iptal ettirebiliriiz? İptal etsek bbile hep oyun saveler silinecek.Sonu kırılmayacak makine yerine kırılmayacak ağ yapXboyların sakın gelip aha psn bak ehuehu yapmasın çok kötü bir durum

Bu öyle dalga gecilecek, saka yapilacak bir konu degil! Eger Xbox-Live'da sahsi bilgiler hacklenseydi, sen dalga gecermiydin?
    Playstation sitesinde Sony Customer Service'i arayin diye yazmislar...TR'de bunun karsiti ne bilemeyecem. Sony suport olmasi gerekir.

Sen neden bahsediyorsun? Ben Xbox-Live hacklense dalga geçerdim diye bir şeyden bahsettim mi? İnsan insandır.Xboy olması insan olmadığını göstermez! Kişisel haklarına kimse karışamaz.Sen bu konuyu nereden açtın onu anlamadım.Ben burada uyardım dalga geçmeyin diye....Eğer hala anlamadıysan aya kalk sirkil sonra 2 kere daha düşün

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.