Şimdi Ara

Bazı Psp oyunları ve açıklamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün ayrı bir psp oyunu arayanlar var. Bende bu arkadaşlara yardım etmek için kendi psp'mde oynadığım oyunların açıklamalarını yapayım dedim.

1-Lamecraft
    Lamecraft, minecrafttaki yaratıcılık modunun psp'ye geçmiş hali diyebiliriz. Otobüste veya dışarıdayken, belki de geceleri sıkılınca psp'nizi açıp hayal gücünüzle evler, mimari güzellikler yapabileceğiniz bir oyun. Psp'nize yükleyip bir köşede durması gereken bir oyun.

2.Virtua Tennis
    Sesleri, oyun modları ve multiplayer özelliği ile eğleneceğiniz, çok zevkli bir oyun. Dünya turu yapıp karakterinizi geliştirebilir, maç kurarak eğlenebilir veya arkadaşlarınızla oynayarak harika bir deneyim yaşayabilirsiniz.

3.Fifa Street
    Futbol oyunlarını sevenler için Fifa çok güzel bir oyun yapmış. Açıkçası pek futbol sevmem ama Fifa Street ayrı bir oyun. Harika hareketlerle, şutlarla, çalımlarla 3'e 3 maçlar yapacağınız ve rekabetin tadını çıkaracağınız süper bir oyun.

4.Fight Night Round 3
    Box oyunlarını çok severim ve zevkle oynarım ancak Muhammed Ali olunca bir ayrı zevkli oluyor. Özellikle rakibin canı bitince olan ağır çekim mükemmel bir haz veriyor insana. Oyuna eklenen kan özelliğide çok iyi yapılmış.

5.GTA Vice City Stories
    Rockstar Games bunu da yapmış ya helal olsun. Biraz abartı olacak ama San Andreas'e merdiven dayamış. İlk başlarda sıkılacaksınız ama bir kaç bölüm sonra şirket özelliği ile birlikte eğlence tavan yapacak. 2. Şehrin açılmasıyla birlikte oturduğumuz evde ki helikopterde işin cabası. Oyunun şifreleri oyunun güzelliğini kat kat arttırıyor.

6.Ghost Recon Predator
    Savaş oyunları sevenler için harika bir oyun. 3 farklı özelliklerde olan karakterlerimizden istediğimizi kontrol etmek iyi düşünülmüş. Özellikle Keskin Nişancımız ile oynamak gerçekten eğlenceli. Oyunda ki teknolojik araçlarda oynanışı güzelleştiriyor. Tek sorun oynanabilirlik; tabi o kadar çok tuş olunca buda normal bir sorun oluyor.

7.Undead Knight
    Bu oyun tarzı konusunda çok iyi bir yerde. 3 karakterden birini seçiyor ve doyasıya savaşıyoruz. Üstelik düşmanlarımızı zombiye çevirmek çok iyi yapılmış bir özellik. Anlatılacak pek bir şeyi yok ama oyun çok güzel. Tavsiye ederim.

8.Skate Park City
    Psp'nin en güzel oyunlarında biride Skate Park City'dir şüpesiz. Bir çok kaykay hareketleri, farklı düşmanlarımız ve oldukça zor görevlerle oyun çok eğlenceli bir hal almış. Şiddetle tavsiye ettiğim bir oyun.

9.Metal Slug Anthology
    İşte süper bir oyun ve bir klasik. Antology'de 7 tane Metal Slug oyunu var ve oyun çooook eğlenceli. Multiplayer özelliği inanılmaz eğlenceli. Psp oyunları arasında en sevdiklerimdendir.

10.Medal Of Honor Heroes
    Grafikleri, efekleri ve kontrolü geçtim. Beni bu oyunda en çok etkileyen şey silahların gerçekçiliği. Silahlarda şarjörün bitmesi, şarjör değiştirme ve ateş atma esnasında silahta olanlar çok iyi yapılmış. Silahın geri tepmesi bile çok iyi şekilde düzenlenmiş. Rakiplerin şapkasının uçması ve bombanın pimini çekince elinde patlayabilmesini bile düşünmüş adamlar.

11.Warriors Croch
    Oyunu arkadaşlarım izlerken metin 2'ye benzetiyorlar. Üç karakter seçiyor ve bir kişiyi yönetiyoruz. Ancak oyun esnasında karakterleri bir birine dönüştürebiliyoruz. Hepsinin güzel özellikleri ve vuruş tarzları var. Oyunda görevleri pek yapmıyorum. Daha çok savaş kuruyorum. Büyük bir arenada iki tarafın orduları ve generalleri var. Amaç düşmanı yok etmek ve bunu yaparkende baya bir eğleniyoruz.

12.God Of War
    Psp denilince akla gelen oyunlardan biridir God Of War. Grafikleri, konusu, gelişme özelliği ve hatta görevler arasında ki videolar bile çok iyi yapılmış. Zaten bir çoğunuz bildiği için anlatmamada gerek yok diye düşünüyor, şiddetle tavsiye ediyor ve diğer oyuna geçiyorum.

13.LocoRoco
    LocoRoco psp oyunları arasında ki en iyi oyunlarından biridir. Zor bölümleri ve farklı oynanışı ile çok iyi bir seri. Oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir oyun olan LocoRoco herkese tavsiye ettiğim bir oyundur.

14.Yu Gi Oh
    Kart oyunlarının en iyisiydi zamanında Yu Gi Oh. Şimdi ise psp'de en sevdiğim oyunlar arasındadır. Küçük bir ingilizce ile anlaşılabilecek bir oyun ve kazandıkça heyecanı kat kat artıyor. En güzeli de yenilirken ardı ardına yaptığım kart hareketleriyle kazanmak kadar güzel başka bir şey yok.

15.Patapon
    4 farklı sesi kullanarak, ritme uygun bir şekilde çıkardığımız küçük melodiler sayesinde hareket edip savaşabildiğimiz bu oyun psp aleminde çok sevilsede ben pek bir şey anlayamadığım için pek bir açıklama yapamayacağım.

16.Monster Hunter
    Bence psp'de ki en iyi oyun Monster Hunter'dır. Sırf savaşı değil her türlü özelliği ile sabahladığım bir oyundur. Anlatılacak o kadar çok özelliği var ki, anlatılmaz yaşanır diyerek bitiriyorum. Tabiki şiddetle tavsiye ediyorum. Hem de baya bir şiddetle.

Silent Hill
    Korku oyunlarının üstadıdır Silent Hill. Mükemmel bulmacaları ve harika konusu ile Silent Hill beni korku oyunlarına atan seriydi. Psp'de olduğunuda öğrenince ilk işim oyunu yüklemek ve sabah akşam oynamak oldu. Kısacası dehşet güzel bir oyun ve çoooooooook zevkli.

18.Naruto
    Bence dövüş oyunlarına yeni bir soluk getiriyor Naruto. Güzel grafikleri ve müthiş dövüş stilleriyle anime izleyicilerinin favorisi olacak bir oyun olduğuna eminim. Özellikle son oyunlara doğru TPS özelliğine geçmesi dövüş heyecanını kat kat arttırmış.

19.Lego Oyunlar
    Harry Potter, İndiana Jones ve Star Wars oyunlarının legolaştırılması çok iyi bir olaya imza atmış. Oyunlar biraz çocuksu hale gelse de kesinlikle normalden daha eğlenceli olmuş.

20.Crush
    Crush zeka oyunları arasında en iyisidir bence. 3d ve 2d özelliklerine geçerek puzzle'ları çözebildiğimiz bu oyun size çok farklı bir deneyim yaşatacak.

21.Mortal Kombat
    Dövüş oyunu denince akla bazı oyunlar gelir. Mortal Kombat bunlardan en iyisidir bence. Bir çok fantastik karakter ve farklı tarzların yanı sıra oyun modlarıylada dikkatimi çekti. Tek bir karakteri yönetim geliştirebilir, tetrisi mortal kombatla birleştirebilir ve en sevdiğimde satrancı mortal kombat karakterleriyle oynayabiliriz. Savelerin güvenliği açısından şifre koyma özelliğide büyük bir yenilik. Tavsiye ettiğim ve sıkılmadan uzun süre oynayabileceğiniz bir oyun.

Eksikleri siz söyleyin ve bende buraya ekleyeyim. Bu konuyu güncel tutalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fidentia -- 28 Eylül 2013; 22:47:08 >

• Eksik yani gta liberty stories ve marvel oyunu ve mortal kombat iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

Eksik yani gta liberty stories ve marvel oyunu ve mortal kombat iyidir

Mortal kombatı koyarımda marvel oynamadım. Bir de seri oyunlar koymayı sevmiyorum. Ondan liberty'yi koymadım. Yoksa silent hill patapon god of war'ın filan hep bir oyununu koydum ama mortal kombat'ı koyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirPotter

quote:

Mortal kombatı koyarımda marvel oynamadım. Bir de seri oyunlar koymayı sevmiyorum. Ondan liberty'yi koymadım. Yoksa silent hill patapon god of war'ın filan hep bir oyununu koydum ama mortal kombat'ı koyarım.

Bende ekleme yapabilir miyim ana konuya arşiv var tüm oyunlar mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BirPotter

quote:

Bende ekleme yapabilir miyim ana konuya arşiv var tüm oyunlar mevcut

Tamam, olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.