Şimdi Ara

bazı siteler açılmıyor:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimde adsl bağlantım var..masa üstü pcmle 2 yıldır interneti sorunsuz kullanıyordum..ara sıra laptopumu eve getirip ondan bağlanıyordum..yaklaşık 15 gün önce bazı siteler açılmamaya başladı.laptopumla aynı sitelere başka yerden bağlanabiliyorum.örneğin msn açılıyor fakat maillerime bakamıyorum..facebook açılıyor ama kimsenin resimleri açılmıyor..çoğu siteyede eskisine göre yavaş giriyor veya hiç girmiyor...kendi becerebileceğim denemediğim şey kalmadı..çeşit çeşit dns numaraları denedim olmadı..ttneti arayıp sordum..sorunun nette olmadığını ve bilgisayarıma bir yazılım yüklemiş ve bu yazılımın bazı siteleri engelleyebileceğini söylediler...ama ben bir şey yüklemedim..zaten dediim gibi laptopumla başka yerlerde nete sorunsuz giriyorm...sizce sorun ne olabilir?..

• Çok ilginç bir sorun gerçekten, ie yi güncellemeyi. Firefox, opera gibi programları denedin mi?
  • mozillayı denedim sadece...
  • Opera, safari, chremo ne vardı googlenin.. onları denemenide tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydin58523

arkadaşlar evimde adsl bağlantım var..masa üstü pcmle 2 yıldır interneti sorunsuz kullanıyordum..ara sıra laptopumu eve getirip ondan bağlanıyordum..yaklaşık 15 gün önce bazı siteler açılmamaya başladı.laptopumla aynı sitelere başka yerden bağlanabiliyorum.örneğin msn açılıyor fakat maillerime bakamıyorum..facebook açılıyor ama kimsenin resimleri açılmıyor..çoğu siteyede eskisine göre yavaş giriyor veya hiç girmiyor...kendi becerebileceğim denemediğim şey kalmadı..çeşit çeşit dns numaraları denedim olmadı..ttneti arayıp sordum..sorunun nette olmadığını ve bilgisayarıma bir yazılım yüklemiş ve bu yazılımın bazı siteleri engelleyebileceğini söylediler...ama ben bir şey yüklemedim..zaten dediim gibi laptopumla başka yerlerde nete sorunsuz giriyorm...sizce sorun ne olabilir?..

bendede aynı sorun 2 mbps bağlantım var bir kaç gündür böyle

• mesela şuan haberturk açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzihh

mesela şuan haberturk açılmıyor.

Bende açılıyor.
  • http://www.sordum.com/?p=2752
    bunu kullan gıremıyecen yer yok dns degısır flush dns onbellegı temızler ıstedıgın zaman defual al alırken rakamaları sıl kendısı sılmıyor bır kısmını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 19 Şubat 2010; 14:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

http://www.sordum.com/?p=2752
    bunu kullan gıremıyecen yer yok dns degısır flush dns onbellegı temızler ıstedıgın zaman defual al alırken rakamaları sıl kendısı sılmıyor bır kısmını

bu siteyede girmediki:( ayrıca bendede habertürk açılmadı..internethabere falan giriyo ama..
  • google chrome'uda operayıda yükleyeyemedim..download siteleride tam açılmıyor..
  • Arkadaşım bence dnslerini bi değiştir. Sende genelleme bir problem var.
  • denemediim dns adresi kalmadı arkadaşım zaten ama sorunu başka yoldan çözdüm sonunda...sorun modemi kurarken yanlış bir seçim yapmamdan kaynaklanıyomuş.
  • sorunu cozdugune sevımdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.