Şimdi Ara

Bazı Sitelerde Resimlerin Gözükmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayadran internete girdiğimde bazı sitelerde resimler gözükmüyor. Mesela habertürk'e giriyorum. Sayfadaki resimler gözükmüyor. Mesela Wallbase.cc açıyorum. Sayfa açılmıyor. Açılıyorsa da resimler gözükmüyor. Resimlerde açılamayan resim işareti gözüküyor nedense.

-Format çektim değişmedi.
    -DNS değiştirdim değişmedi. DNS'li DNS'siz aynı.
    -Galiba hotspot gibi bir şey kullandığımda sitenin resimleri açılıyor mesela.

Sorun ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

Arkadaşlar bilgisayadran internete girdiğimde bazı sitelerde resimler gözükmüyor. Mesela habertürk'e giriyorum. Sayfadaki resimler gözükmüyor. Mesela Wallbase.cc açıyorum. Sayfa açılmıyor. Açılıyorsa da resimler gözükmüyor. Resimlerde açılamayan resim işareti gözüküyor nedense.

Sorun ne olabilir?

Benzer sorun arkadaşta da vardı modemin sürücüsünü güncelledik düzeldi.Hotspot daha farklı bir olay alakası olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: mkkadi

Arkadaşlar bilgisayadran internete girdiğimde bazı sitelerde resimler gözükmüyor. Mesela habertürk'e giriyorum. Sayfadaki resimler gözükmüyor. Mesela Wallbase.cc açıyorum. Sayfa açılmıyor. Açılıyorsa da resimler gözükmüyor. Resimlerde açılamayan resim işareti gözüküyor nedense.

Sorun ne olabilir?

Benzer sorun arkadaşta da vardı modemin sürücüsünü güncelledik düzeldi.Hotspot daha farklı bir olay alakası olduğunu sanmıyorum.

Aynı modeme bağlı başka bilgisayarlarda bu sorun olmuyor işte anlamadım gitti.

• Web Browser ile ilgili olabilir mi acaba ?
  • WEb browserları denedim. Fark etmiyor.
  • Örneğin Operada Opera Turbo Adlı Özellik Var Bu Resimlere Siz İstemediğiniz Sürece Açmaz Tarayıcınızı Kontrol Edin Böyle Bir Uygulama Kullanılıyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.