Bildirim
Bazı sitelere giremiyorum (vista)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yukarı. -
DNS kullanıyormusunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Cainsonant
DNS kullanıyormusunuz?
Hayır.Youtube'a filan giremiyorum. -
denetim masası>ağ ve paylaşım merkezi>ağ bağlantılarını yönet>yerel ağ bağlantısı>özellikler>internet protokolü sürüm 4>özellikler>genel>aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan>208.67.220.220 ve 208.67.222.222 yaz>uygula>tamam -
quote:
Orijinalden alıntı: ordeniz
denetim masası>ağ ve paylaşım merkezi>ağ bağlantılarını yönet>yerel ağ bağlantısı>özellikler>internet protokolü sürüm 4>özellikler>genel>aşağıdaki DNS sunucu adresini kullan>208.67.220.220 ve 208.67.222.222 yaz>uygula>tamam
Dediklerinizi aynen yaptım ama bir değişiklik olmadı.
www.gomplayer.org
www.inndir.com gibi sitelere halen girememekteyim.Acaba siz de bu sitelere girebiliyor musunuz yoksa sorun bende mi?
-
,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:1:19 > -
Youtube'a girebiliyorum , firefox'u da denedim internet explorer'ı da.Gom player'in sitesine filan giremiyorum. -
vistadaki evebeyn denetimleri belki burda bi sorun çıkarbilir.C:\Windows\System32\drivers\etc bu konumdaki hosts dosyasını txt ile aç.ve eğer orda giremediğin sitelerin ismi yazıyorsa onları sil kaydet ve birdaha dene. -
İmageshack'a giremediğimden dolayı ss yollayamıyorum.O yüzden hosts dosyasının içinde yazanları buraya yapıştırıyorum.
# Copyright (c) 1993-2006 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
::1 localhost
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dRe` -- 27 Temmuz 2009; 13:33:51 >
-
Yukarı. -
Yukarı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X