arka planda çalışan uygulamalara nerden bakabiliriz ? birde gmail eposta uygulamasından bildirimler yazmıyor neden ? ana ekrana yani masaüstüne programlar nasıl ekleniyor,_? mirage modu var ve yanda yeşil gelen bi mod var bunlar nasıl kaldırılır? en önemlisi uygulamalarınız ve önerdiğiniz oyunlar nelerdir teşekkürler
? :D
quote:
Orijinalden alıntı: lolabi
arka planda çalışan uygulamalara nerden bakabiliriz ? birde gmail eposta uygulamasından bildirimler yazmıyor neden ? ana ekrana yani masaüstüne programlar nasıl ekleniyor,_? mirage modu var ve yanda yeşil gelen bi mod var bunlar nasıl kaldırılır? en önemlisi uygulamalarınız ve önerdiğiniz oyunlar nelerdir teşekkürler
1-Görev çubuğuna sağ tıkla ordan görev yöneticisi 2-??? 3-Setuplar yani .exe uzantılı kurulum dosyaları ile. 4-??? 5-CCleaner sistemi temizler ve hataları giderir.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
exe ile ekleniyorda mağazadan facebook twitter indirdim ekleyemedim bir türlü bende mirage diye bir çubuk var üstte dokununca açılan onu sordum ama önemsiz o :D
lolabiL
kullanıcısına yanıt
Windows 8 mi 8.1 mi pc ?
1
mirage modunu nasıl büyültebilirim acil yardım !!!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme