Amac bir farklilik olsun bir renk gelsin foruma biktik hep salak salak tipim nasil,ben niye boyleyim,kiz niye boyle dedi konularindan |
Bazi ünlülerin gerçek boylari (SS'li) (2. sayfa)
-
-
Ünlülerin boyu uzun, yaşı küçük gözüküyor internette. Bi ünlüyle yan yana gelmiştim yanında kocaman kalmıştım sonra merak edip açıp boyuna baktım 1.85 diyor. Güldüm içimden 1.80 falan oysaki adam
-
Boyu filan salla hepsinde para mok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant WardenÜnlülerin boyu uzun, yaşı küçük gözüküyor internette. Bi ünlüyle yan yana gelmiştim yanında kocaman kalmıştım sonra merak edip açıp boyuna baktım 1.85 diyor. Güldüm içimden 1.80 falan oysaki adam
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisiKARDEŞ ALLAŞKINA BUNLARI BULMAKLA MI UĞRAŞTIN GERÇEKTEN; BİZE NE HANDE ERÇEL'İN, ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN BOYUNDAN? ALLAH İÇİN GİT BİR KİTAP OKU, YARARLI BİR ŞEY YAP, MEMLEKETE KATKIDA BULUN BIRAK BU ÇAĞATAY ULUSOY'U BURAK ÖZÇİVİT'İ.
Sen ülken için naptin ya da napiyorsun boş adam burada prim kasma lafi getirdigin yere bak burasi Konu disi istedigim seyi paylaşirim gereksiz insan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aberrant WardenÜnlülerin boyu uzun, yaşı küçük gözüküyor internette. Bi ünlüyle yan yana gelmiştim yanında kocaman kalmıştım sonra merak edip açıp boyuna baktım 1.85 diyor. Güldüm içimden 1.80 falan oysaki adam
hayatın csb
-
chico 1.89 değil 1.94 dür. kıvanç ın boyu 1.87 o reklamda kıvançtan net 7 cm uzun
-
7 dil biliyorum diyen, 18 yaşında borsadan yüz binlerce lira kazandım diyen gerçekleri konuşuyor, boyum şu ünlüden daha uzundu diyenin ise hayatı yalan.
ah yalan dünya..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X