Şimdi Ara

Bazi ünlülerin gerçek boylari (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..

çoğu kişi bunları düşünüp gece uyuyamıyordu

saol

Amac bir farklilik olsun bir renk gelsin foruma biktik hep salak salak tipim nasil,ben niye boyleyim,kiz niye boyle dedi konularindan

• Ünlülerin boyu uzun, yaşı küçük gözüküyor internette. Bi ünlüyle yan yana gelmiştim yanında kocaman kalmıştım sonra merak edip açıp boyuna baktım 1.85 diyor. Güldüm içimden 1.80 falan oysaki adam

• Boyu filan salla hepsinde para mok

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Ünlülerin boyu uzun, yaşı küçük gözüküyor internette. Bi ünlüyle yan yana gelmiştim yanında kocaman kalmıştım sonra merak edip açıp boyuna baktım 1.85 diyor. Güldüm içimden 1.80 falan oysaki adam

Bazi ünlülerin gerçek boylari (SS'li) 

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

KARDEŞ ALLAŞKINA BUNLARI BULMAKLA MI UĞRAŞTIN GERÇEKTEN; BİZE NE HANDE ERÇEL'İN, ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN BOYUNDAN? ALLAH İÇİN GİT BİR KİTAP OKU, YARARLI BİR ŞEY YAP, MEMLEKETE KATKIDA BULUN BIRAK BU ÇAĞATAY ULUSOY'U BURAK ÖZÇİVİT'İ.

Sen ülken için naptin ya da napiyorsun boş adam burada prim kasma lafi getirdigin yere bak burasi Konu disi istedigim seyi paylaşirim gereksiz insan

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Ünlülerin boyu uzun, yaşı küçük gözüküyor internette. Bi ünlüyle yan yana gelmiştim yanında kocaman kalmıştım sonra merak edip açıp boyuna baktım 1.85 diyor. Güldüm içimden 1.80 falan oysaki adam

hayatın csb

• chico 1.89 değil 1.94 dür. kıvanç ın boyu 1.87 o reklamda kıvançtan net 7 cm uzun

• 7 dil biliyorum diyen, 18 yaşında borsadan yüz binlerce lira kazandım diyen gerçekleri konuşuyor, boyum şu ünlüden daha uzundu diyenin ise hayatı yalan.

ah yalan dünya..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.