Şimdi Ara

BB 9800 TORCH--220tl--GÜNCEL İLANDIR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 BB 9800 TORCH--220tl--GÜNCEL İLANDIR !!!!
    Cihaz sorunsuz çalışmaktadır.
    kılıf ile kullanılmıştır, ekran filmi hala üzerindedir.
    ön kısımda bir miktar klasik blackberry hatası olan kronik boya sorunu var. ama kozmetik olarak 10 üzerinden 8 alır.
    başka bir sorunu yoktur.
    resimler eklenecektir.
    teklifler ve sorular PM'den lütfen.
    İŞİME YARAYAN HERSEYLE TAKAS OLUR.
    Saygılar.
    Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam fiyat ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScttsV -- 24 Aralık 2013; 11:54:59 >
  • günceldir !!
    resimler için TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScttsV -- 5 Ekim 2013; 18:08:17 >
  • **karanfilgünleri** kullanıcısına yanıt
    Cevapladı.
  • Tel no alabilirmiyim

• e.karaman87 kullanıcısına yanıt
    pm ile cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlıkta 200tl bide 80tl yazıyor asıl fiyat nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Başlıkta 200tl bide 80tl yazıyor asıl fiyat nedir?

hocam ilan da iki tane telefon mevcut. birisi 80 digeri 200 tl. 80 tl olan calısıyor ama arızalı digeri sorunsuz calısıyor. bilginize.
  • Sizinle anlasma yaptik pazartesi guya kargo yapacaktiniz forumda eski uyeyim guven sikintisi olmaz diyordunuz ne oldu ??kac tane pm atildi sana tenezzul edip bir cvp dahi atmadin ayiptir bu yaptigin.. .

• Merhabalar.

180 TL ye verebilirseniz elden alabilirim cihazi. Kisisel mesaji kapatmissiniz pm atilamiyor.

• TRaVMaaa kullanıcısına yanıt
    Benimle alis veris yapan bikir given sorunu yasamadigimi yada yasatmadigomi birader ama eski uyeyim diye senin sartlarinda da takas yapacak degilim. Bana da guvence lazim. Ben kargo gonderecem. Sen alinca gonderecen. E parayida kargonun icinde gonderecen. Bismillah yani !!!
    Takas isic sehir disi dusunmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

Merhabalar.

180 TL ye verebilirseniz elden alabilirim cihazi. Kisisel mesaji kapatmissiniz pm atilamiyor.

Pm acik. Bugun sitede bi sorun var sanirim. Hicbir uyeye pm gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

Benimle alis veris yapan bikir given sorunu yasamadigimi yada yasatmadigomi birader ama eski uyeyim diye senin sartlarinda da takas yapacak degilim. Bana da guvence lazim. Ben kargo gonderecem. Sen alinca gonderecen. E parayida kargonun icinde gonderecen. Bismillah yani !!!

sana çok uzun uzadıya şeyler yazmayacam birader...Ama eski üye olmuş olsan önce herşeye ok verip ardından verilen mesajlara dahi cevap vermemezlik etmezsin ;)) Dikkat edelim arkadaşlar elden alışveriş ya da önce kargo sonra ücret .....

benim profilime de rahat rahat bakabilirsin ...hadi işin gücün rast gitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaVMaaa

quote:

sana çok uzun uzadıya şeyler yazmayacam birader...Ama eski üye olmuş olsan önce herşeye ok verip ardından verilen mesajlara dahi cevap vermemezlik etmezsin ;)) Dikkat edelim arkadaşlar elden alışveriş ya da önce kargo sonra ücret .....

yaw he he birader. seninde hadi !!! evi arabayı yaparım üzerine. istersen kimliginide ver benim nufusa alayım seni.

• quote:

quote:

quote:

yaw he he birader. seninde hadi !!! evi arabayı yaparım üzerine. istersen kimliginide ver benim nufusa alayım seni.

hadi bakalım önce kendi üzerine al sonra görüşürüz seninle ;)

Ne kadar da güzel yazmışsın ;) oku dur bakalım ...

Sayın arkadaslarım;
    Funboy'lar,
    Ergenler,
    Ekonomik bağımlılar,
    VE kendisini belli bir markanın CEO'su sananlar,
    Hepinizi seviyorum ama benden uzak durun lütfen!!

• TRaVMaaa kullanıcısına yanıt
    kriterlerin uygun birader. sıkıntı yok. baska kapıda havla hadi canım sen. aksam aksam kafa şisirme mesaj kasacam diye.
  • quote:

kriterlerin uygun birader. sıkıntı yok. baska kapıda havla hadi canım sen. aksam aksam kafa şisirme mesaj kasacam diye.

insanlık çok önemli biliyor musun?O yüzden havlamak tabiri sana çok uygun....2 gram düşünceye sahip olsaydın da buraya mesaj yazmadan önce kendin pm e cvp verseydin ya ama nerde senin gibiler forumda baya çoğalıyor eski üyeydim de banlandım falan filan :=) yazık çok yazık hadi bakıyım önce sen kelimeleri düzgün yazmayı öğren ve elinin yazdığı kelimelere de dikkat et çocuğum hayırlı satışlar sana ...
  • quote:

quote:

insanlık çok önemli biliyor musun?O yüzden havlamak tabiri sana çok uygun....2 gram düşünceye sahip olsaydın da buraya mesaj yazmadan önce kendin pm e cvp verseydin ya ama nerde senin gibiler forumda baya çoğalıyor eski üyeydim de banlandım falan filan :=) yazık çok yazık hadi bakıyım önce sen kelimeleri düzgün yazmayı öğren ve elinin yazdığı kelimelere de dikkat et çocuğum hayırlı satışlar sana ...

yaw zorla ban yedirecen işte bana. kasınma. kaybol. vesselam !!!

• pm...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.