Şimdi Ara

bb 9900 muzik atlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son zamanlarda telefonuma bseyler oldu kulakligi takip muzik dinlemeye kalkinca muzik kendiliginden degisiyor durduruluyo sesli arama felan aciliyo sorun kulakliktami acaba anlamadim bi turlu cok sinir bozucu bi durum nasl duzeltebilirim
    (Kulakligi cikartinca herhangi donma vs. Gibi sorun yok sadece kulaklik takili olunca sorun yasiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başka bi kulaklık deneyin eğer başka kulaklıkta aynı sorun olmazsa sorunun kulaklıkta olduğu açığa çıkar
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkur ederim ewet kulakligi degistirince sorun duzeldi fakat anladigim konu bozuk kulaklik neden oyle yaptigi

• quote:

Orijinalden alıntı: basssonic

Cevabiniz icin tesekkur ederim ewet kulakligi degistirince sorun duzeldi fakat anladigim konu bozuk kulaklik neden oyle yaptigi

cidden ilginç,ilk defa böyle bi sorun duydum sorunun çözülmesine de sevindim
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Sorun tam olarak cozuldu sayilmaz arkadasimin kulakligini kullandim bi kac gun vermek zorunda kaldim simdi eski kulaklikla ayni sorunlara devam format atsam acaba duzelirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: basssonic

Sorun tam olarak cozuldu sayilmaz arkadasimin kulakligini kullandim bi kac gun vermek zorunda kaldim simdi eski kulaklikla ayni sorunlara devam format atsam acaba duzelirmi?

format atmayı dene hocam sonuçta denemekten zarar gelmez,olmazsa da yeni bi kulaklık alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.