Şimdi Ara

bb z10 kasıyormu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ertanas

quote:

Orijinalden alıntı: umut2300

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetemin1985

sony xperia s kullandım, 2 ay sonra illallah getirdi. , samsung s3 kullandım o da aynı şekilde, gereksiz res. atmalar, oyunlarda donmalar, androidin karışıklığı vs. vs... z10 hayatımda yaptığım erickson T28 den sonra en iyi seçim diyebilirim. Her şekilde tatmin sağlıyor. Akıcılık, hızlı mesaj, fotoğraf, video, ekran kalitesi, stil, ele dokunuşu.. kesinlikle al derim.. ancak bu akıllı teledfonların genel bir sorununa artık çare bulunmalı, 1gün giden şarj..

İlk aldığımda sim kartımı taktm açar açmaz güncelleme geldi 10.0.10.82 sürümüne güncelledi kendini, gerçekten şarjı ne yalan söyleyeyim 3g açıkken resmen eriyodu bir günü çıkartamıyodu bile bende durumu 2g açık bir şekilde günü kurtarıyodum 2 gün önce 10.0.10.82 güncellemesi adında minor bir güncelleme daha geldi şimdi 3g açık bir günü çok rahat çıkartabiliyorum oyun face whatsapp vs. sende durum nasıl bilemiyorum.

Arkadaşlar ben çok cihaz değiştirdim iphone 3, 3gs 4, 4s 5i s2, s3 xpreia s, htc desire hd blackberry 9900 vs. hani şimdi burda oturup da şu cihaz böyle şu kötü iyi şu süper diye fantiklik yapmanın bir anlamı yok gerçekten, blackberry z10 yeni bir platform yeni olmasına karşın elbette eksikleri var android ilk çıktığında neydi ios ilk çıktığında neydi hepsini biliyorum şu anda işletim sistemi açısında iosun eline kimse su dökemez bu bir gerçek android e bir şey demiyorum nexus kullanmak lazım ney bir yorum yapabilmek için ama zaten onlarda yeterli seviye geldiler, mesela şuanda z10 ana ekran duvar kağıdı ve kilitli ekran duvar kağıdını ayrı ayrı değiştiremiyorum pil yüzdesi yok herkesin ortak durumu markette istedikleri uygularımı bulamamak ama zaten google playden portlayabiliyorsunuzki bb nin z10 için uygulama geliştiricileri harıl harıl çalışıyor. Ben 9900 kullanırken gerçekten iphone gibi android gibi bir cihaz bb de ilerde yapabilirmi diyordum yaparsa bu muhteşem olurdu diyordum tabi bir iki sene önce kafamda olan bir düşünceydi, bu düşünce gerçekten fazlasıyla hayata geçti benim için z10 gerçekten gerek havası kullanırlığı malzeme kalitesi açısında harkülade olmuş yani kısaca bu iş olmuş dedirtti bana, yalnız birazdaha zamana ihtiyacı var zaman derken 1 kaç sene değil tabikide hızlı yol alıyorlar gerek market konusunda gerekse cihaz yazılımı konusunda, şuan bu cihaz benim için uzun yıllar kullanabileceğim ve artık satıp yerine almayacağım bir cihaz oldu gerçekten cihaz kendini sevdiriyor :)

söylediğin sorunlar önemli değiil zaten düzeltilebilir.bana 2-3 sene dayanan telefon olursa zaten o firmadan asla vazgeçmem hor kullanmam ama çabuk sıkılan biriyim. tuş kilidi o bb logosunun üstünden çekince açılıyor mu ? yoksa güç tuşuna basmak mı lazım eğer öyleyse çok havalı gerçekten
    ya z10 alırım ,para denkleştiremezsem s3 bir ihtimal alırım ,tabi diğer modelleri şuan 2. plana attım

Tuş kildini iki türlü ayarlayabiliyorsunuz hem tuş kilid olarak hemde bb logosunun üstünden yukarı çekerek, telefona iki haftada okadar çok alışmışımki arkadaş yeni i5 almış aşağıdan yukarı çekmeye çalışıyorum :D

of o parmak hareketleri için i5ten vazgeçilir

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Genelde okuduklarım kasma olmadığı yönünde. Eski modellerin hep bir kasma problemi vardı. Bu problemi anladığım kadarı ile aşmışlar z10 da...

z10 gerçekten özel üretim resmen
  • 2 ve daha fazla çekirdekli ve 1.5 ghz üstündeki tüm cihazlar kolay kolay kasma ve tıkanma yapmazlar. Tıkanma kasma işlemciyle alakalı bir sorundur marka ile direkt alakalı sorun değildir. Bu nedenle cihazın bu sorunları için öncelikle bu teknik özelliklerine bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak34

2 ve daha fazla çekirdekli ve 1.5 ghz üstündeki tüm cihazlar kolay kolay kasma ve tıkanma yapmazlar. Tıkanma kasma işlemciyle alakalı bir sorundur marka ile direkt alakalı sorun değildir. Bu nedenle cihazın bu sorunları için öncelikle bu teknik özelliklerine bakınız.

sistem bu özellikleri zorlarsa kasma yapabiliyor onun için soruyorum arkadaşım android mesela kasıyor çok ağır sistem
  • alırken kasıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar, sizce bu fiyata değecek bir telefon mu Z10? Malum şu an fiyatı oldukça yüksek...
  • gittigidiyordan alırsanız su an yuz tl puan veriyor kkartına artı 12 taksit dusunun derim. Benim aklımdan gecmıyor değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Peki arkadaşlar, sizce bu fiyata değecek bir telefon mu Z10? Malum şu an fiyatı oldukça yüksek...

Hocam ne yalan söyleyeyim iphone verilen paranın yanında aslında çok değil, cihaz gerçekten gelecek vaaediyor fazlasıyla, yukardaki arkadaşında belirttiği üzere puanla avantajı var, bende teknosadan almıştım bonusla 100 tl puan artı 22 tl teknosa turuncu kart puanı verdi aslında kendi adıma konuşayım bu cihaza bu kadar para verdiğim için hiç pişman değilim
  • İzlemedim fakat kasmasının imkanı yok diye düşünüyorum,bende şimdi izleyeceğim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

alırken kasıyo

aynen
  • linke tıklamayın. reklam kokan hareketler!
  • quote:

arkadaşlar bb z10 çok güzel hoşuma gitti ama s3 le arasında kaldım sizce hangisini alayım ?
    bb z10 hiç kasıyor mu (kasmaya çok sinirlenirim) ?
    telefonun hızı ram den dolayı mı yoksa ghzz ve çekirdek sayısından mı ?
    oyun -internet-mesaj için alıcam genel anlamda ,oyunları androidden port ediliyormuş sorun olmaz .
    world belgesi hazırlanıyor mu bb z10 da ?
    cevaplar için teşekkürler

hiç birinden
  • İşletim sisteminin yazılırken diğerlerinden farklı ve daha hafif olmasınında etkisi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

arkadaşlar bb z10 çok güzel hoşuma gitti ama s3 le arasında kaldım sizce hangisini alayım ?
    oyun -internet-mesaj için alıcam genel anlamda ,oyunları androidden port ediliyormuş sorun olmaz .

hiç birinden

neden peki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

hiç birinden

neden peki

Islemci en onemli faktorlerdendir. Islemci performansinda cekirdek sayisi, frekans hizindan cok mimari on plandadir. Bkz. A6 ve tegra 3.

Ramden cok ram kullanimi onemlidir bu arada. Ama illa android alacaksan yapicak pek bir seyin yok bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

sahsen test ettım aynı anda 4 oyun actım dıger 3 u arkada ıken dıgerını cok rahat oynayabılıyordum 0 donma gonul rahatlıgıyla alabilirsin tarayıcısı super hızlı ve s3 de renkler bıraz tuhafına gıdebılır cok renklı bunuda goz onunde bulundur kımının hosuna gıder kımını delı eder ben duzeltemedım kuzenımındekı o seyi :D belkı ayarlanıyodur

• Cihazı uzun süredir kullanıp donmadığını söyleyebilicek var mi? Çünkü 9900 kullanıyorum ve sürekli donuyo bu da beni deli ediyo

• 9900dan z10a geçtim; donma ve kasma yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetemin1985

sony xperia s kullandım, 2 ay sonra illallah getirdi. , samsung s3 kullandım o da aynı şekilde, gereksiz res. atmalar, oyunlarda donmalar, androidin karışıklığı vs. vs... z10 hayatımda yaptığım erickson T28 den sonra en iyi seçim diyebilirim. Her şekilde tatmin sağlıyor. Akıcılık, hızlı mesaj, fotoğraf, video, ekran kalitesi, stil, ele dokunuşu.. kesinlikle al derim.. ancak bu akıllı teledfonların genel bir sorununa artık çare bulunmalı, 1gün giden şarj..

İlk aldığımda sim kartımı taktm açar açmaz güncelleme geldi 10.0.10.82 sürümüne güncelledi kendini, gerçekten şarjı ne yalan söyleyeyim 3g açıkken resmen eriyodu bir günü çıkartamıyodu bile bende durumu 2g açık bir şekilde günü kurtarıyodum 2 gün önce 10.0.10.82 güncellemesi adında minor bir güncelleme daha geldi şimdi 3g açık bir günü çok rahat çıkartabiliyorum oyun face whatsapp vs. sende durum nasıl bilemiyorum.

Arkadaşlar ben çok cihaz değiştirdim iphone 3, 3gs 4, 4s 5i s2, s3 xpreia s, htc desire hd blackberry 9900 vs. hani şimdi burda oturup da şu cihaz böyle şu kötü iyi şu süper diye fantiklik yapmanın bir anlamı yok gerçekten, blackberry z10 yeni bir platform yeni olmasına karşın elbette eksikleri var android ilk çıktığında neydi ios ilk çıktığında neydi hepsini biliyorum şu anda işletim sistemi açısında iosun eline kimse su dökemez bu bir gerçek android e bir şey demiyorum nexus kullanmak lazım ney bir yorum yapabilmek için ama zaten onlarda yeterli seviye geldiler, mesela şuanda z10 ana ekran duvar kağıdı ve kilitli ekran duvar kağıdını ayrı ayrı değiştiremiyorum pil yüzdesi yok herkesin ortak durumu markette istedikleri uygularımı bulamamak ama zaten google playden portlayabiliyorsunuzki bb nin z10 için uygulama geliştiricileri harıl harıl çalışıyor. Ben 9900 kullanırken gerçekten iphone gibi android gibi bir cihaz bb de ilerde yapabilirmi diyordum yaparsa bu muhteşem olurdu diyordum tabi bir iki sene önce kafamda olan bir düşünceydi, bu düşünce gerçekten fazlasıyla hayata geçti benim için z10 gerçekten gerek havası kullanırlığı malzeme kalitesi açısında harkülade olmuş yani kısaca bu iş olmuş dedirtti bana, yalnız birazdaha zamana ihtiyacı var zaman derken 1 kaç sene değil tabikide hızlı yol alıyorlar gerek market konusunda gerekse cihaz yazılımı konusunda, şuan bu cihaz benim için uzun yıllar kullanabileceğim ve artık satıp yerine almayacağım bir cihaz oldu gerçekten cihaz kendini sevdiriyor :)

söylediğin sorunlar önemli değiil zaten düzeltilebilir.bana 2-3 sene dayanan telefon olursa zaten o firmadan asla vazgeçmem hor kullanmam ama çabuk sıkılan biriyim. tuş kilidi o bb logosunun üstünden çekince açılıyor mu ? yoksa güç tuşuna basmak mı lazım eğer öyleyse çok havalı gerçekten
    ya z10 alırım ,para denkleştiremezsem s3 bir ihtimal alırım ,tabi diğer modelleri şuan 2. plana attım

Tuş kildini iki türlü ayarlayabiliyorsunuz hem tuş kilid olarak hemde bb logosunun üstünden yukarı çekerek, telefona iki haftada okadar çok alışmışımki arkadaş yeni i5 almış aşağıdan yukarı çekmeye çalışıyorum :D

Peki kitlemek için sadece üstteki butona mı basma seçeneği var? Kilitlemek için gene bir parmak hareketi var mı?

• Ekran kilidini devreye sokmak için üstteki güç düğmesine basmanız gerekiyor. Bu düğmeye bastığınızda aynı anda hem ekran kilidi devreye giriyor, hem de ekran kararıyor. Ekran kilidini açmak için iki seçeneğiniz var: Birincisi klasik uygulama, güç düğmesine basarak ekranı uyandırırsınız ve ardından yukarı kaydırarak açarsınız. İkincisi ise daha pratik bir yol; parmağınızı BlackBerry yazısının üstüne koyarak yukarı doğru kaydırırsınız. Kaydırma esnasında önce ekran uyanır, hemen ardından kilit açılır. İnşaallah anlatabilmişimdir.
    Saygılar...

Ekleme: Esas soruya cevap vermediğimi farkettim. Evet kilit için sadece üstteki güç düğmesine basmanız gerekiyor. Herhangi bir parmak hareketi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir Kaan -- 8 Nisan 2013; 10:05:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.