Şimdi Ara

BBOUN -BİLKETN -ANKARA OY VER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boun ile ilgili ne öğrenmek istiyorsun sen yardımcı olabilirim
  • Boun ve Bilkent i seçerdim ben hukuk istemesem hem de kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap veriyorum, E-Hiçbiri. Hocam kesinlikle Koç'u düşünün.

• O seçeneklerde yoktu söylemedim ama milletin yerine Koç düşünebilir evet kesinlikle

• bilkentli zengin veletler hep işletmede. üstüne para verseler gitmezdim
  • uluslararası ilişkiler nasıl sizce ?
  • Demişsin zaten tm bölümleri arasında çok bir fark yok. Ben şahsen siyaset yazan öğrenci profilini çok sevmesem de (tanıdıklarım kadarıyla) Boğaziçi öneririm. Elbette her üniversitenin eksiklikleri oluyor, ama en iyi eşit ağırlık üniversitesi kesinlikle Boğaziçi. Ayrıca İstanbul'da olması da oldukça büyük bir avantaj. İnsanlar bunu sadece sosyal imkanlar olarak algılıyor ama her anlamda İstanbul olması bir avantaj. Düşünmene bile gerek yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

uluslararası ilişkiler nasıl sizce ?

hocam bilgim yok ben mühendislikteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Demişsin zaten tm bölümleri arasında çok bir fark yok. Ben şahsen siyaset yazan öğrenci profilini çok sevmesem de (tanıdıklarım kadarıyla) Boğaziçi öneririm. Elbette her üniversitenin eksiklikleri oluyor, ama en iyi eşit ağırlık üniversitesi kesinlikle Boğaziçi. Ayrıca İstanbul'da olması da oldukça büyük bir avantaj. İnsanlar bunu sadece sosyal imkanlar olarak algılıyor ama her anlamda İstanbul olması bir avantaj. Düşünmene bile gerek yok yani

hocam sizde çok malum örgüt yandaşı (cemaat, pkk) var mı?
  • hocam zengin veletleri dediniz onun için sordum. acaba iktisadi idari bilimlerde de çok var mı demek istemiştim.
    çok güzel bölüm ve okuldasınız başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Demişsin zaten tm bölümleri arasında çok bir fark yok. Ben şahsen siyaset yazan öğrenci profilini çok sevmesem de (tanıdıklarım kadarıyla) Boğaziçi öneririm. Elbette her üniversitenin eksiklikleri oluyor, ama en iyi eşit ağırlık üniversitesi kesinlikle Boğaziçi. Ayrıca İstanbul'da olması da oldukça büyük bir avantaj. İnsanlar bunu sadece sosyal imkanlar olarak algılıyor ama her anlamda İstanbul olması bir avantaj. Düşünmene bile gerek yok yani

hocam sizde çok malum örgüt yandaşı (cemaat, pkk) var mı?

Sizde dediğin Boğaziçi ise elbette her yerde oluyorlar ama Boğaziçi'de öyle çok değil, veya kendilerini çok hissettirmiyorlar diğer üniversitelere kıyasla. Yine de mesela geçen sene Sosyal Bilimler Kulübünden bazı kişiler malum örgütün kuruluş yıldönümü gibi bir şeyi kutlamışlar gizlice, videosu internete düşünce ortaya çıkmıştı ve kulüp altı aylığına kapatıldı, isim vermeyeyim ama bazı başka kulüplerde de bu tarz kişilerle karşılaşmak mümkün. Buraya isim yazmak istemiyorum ama hangi kulüpler olduğunu Boğaziçi'ye gelince öğreniyorsun zaten

• Koçu düşünmelisin imkanları özellikle çap ve uluslararası alanda çok iyi. Güzelde bir kampüsü var

• quote:

Orijinalden alıntı: mandymilkovich

hocam zengin veletleri dediniz onun için sordum. acaba iktisadi idari bilimlerde de çok var mı demek istemiştim.
    çok güzel bölüm ve okuldasınız başarılar.

genelde zengin kesimler dediğin tarz bölümlerde (işletme-iktisat) ama yine de kimse kimseye karışmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.