< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BBP Başkanı Destici: 100 Bin TL Limiti Olup 750 TL Vermeyen DEM Partilidir, Yunan ve Ermenidir (2. sayfa)
-
-
Suriyeliler 750 lira vermediği için mi bu hale düşmüşler
Suriyenin durumundan haberi yok.
Olaylar , nasıl başladı falan
Hiç haberi yok haaa.
Sallıyor.
Sallaaa. Nasılsa dünyadan bi haber taraftarlarınız var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 13 Ekim 2024; 14:16:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 milyar dolar harcadık bir 40 milyar dolar daha harcarızdan farkı varmı bu cümlenin?
Kızılay'daki bağışları, çadırları parayla satan adamlar kalkmış vatandaşları terörist olmakla suçluyor. Bunlar bu gevşekliği nereden alıyor diye soracak olursanız hiç kimsenin isyan etmemesidir maalesef.
-
Normal şartlarda söylediği herhangi bir şeyin zerre değeri olmayacak birisinin, ülkede önemli birisiymiş gibi gündem olması gerçekten ülkenin özeti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden veryim ? verdiğim KDV ÖTV ÖİV Nerede kulanılıyor trt verğisi nerede kulanılıyor ?
-
maaşlar ödensin diye çünkü
sputnik türkiyeKızı Meclis'te işe başlayan Mustafa Destici: Daha yüksek rakamlara başka yerde de çalıştırabilirdimhttps://anlatilaninotesi.com.tr/20240719/kizi-mecliste-ise-baslayan-mustafa-destici-daha-yuksek-rakamlara-baska-yerde-de-calistirabilirdim-1086003026.html -
suriyeli afgan calısanlardan gelir vergisi sgk almaya başlamadıkça hiçbir şey düzelmeyecek. Bide üstüne ilacı bedava ptt kartı bedava maşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 13 Ekim 2024; 14:40:18 > -
Bunlardan yakinda soylede bir performans bekliyorum. „Kim hukumetin DEM Parti ile uzlasmasini elestiriyor ise o Dem Partilidir, Yunan veya Ermenidir“
Ilkokul 2. sinif seviyesindeki kafalar siyaset yapiyior. Kapatin boyle Partileri bosuna hazineden pay almasinlar, bos israf.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük rakı 750 olsun ben 750 lira destek vermeye razıyım
Bu eğitim bu genel kültür ile siyasi parti parti liderliğini ancak Türkiye'de yapardın zaten Destici Afrika'da bile yapamazsın
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti 750 lira paramı istiyor lan :)
Yarın arabanı evini dolarını bana ver yoksa sonun böyle böyle olur haaaa diyecekler
Damadını düğün hediyesi Ekonomi başkanı yap o kaçtıktan sonra kankası ışıltılı Nebati gelsin onunla beraber 300 milyar dolar yakın para piyasaya satılsın hazineden , yargı ve merkez bankası bağımsızlığını al yabancı yerli yatırımcı ülkeden kaçır ekonominin içinde geç ben ekonomistim diye sonra vatandaşın cebindeki 300-500 liraya göz dikip vermeyen terörist de
Hattâ borç vermiş de değil banka. Borç sınırı tanımlıyor. Yani sen o limit dahilinde fiilen herhangi bir harcama yapmaz ve limite yaklaşmasan bile, harcama yapmasan bile (borçlanmasan bile) adamlar harcama ihtimalinden dolayı parayı alırım diyor. Dünyada değil, kainatta tarifi, emsali olamaz bunun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Ekim 2024; 22:27:49 >
Cahil adam.
-
Bakıyorum bu konuda da partizan yok.
Olm nerdesiniz? Defansa gelsenize
-
Vermeyen Yunandır diyen şahıs Yunan işgali zamanı Yunan taraftarlığı ve İngiliz taraftarlığı yapıp Mustafa Kemal'in katli vaciptir diye fetvalar veren vatan haini İskilipli Atıf'ın mezarını ziyaret etti. Fıkra bu kadar.
x (formerly twitter)BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (@bbpgenelmerkez) on Xhttps://x.com/bbpgenelmerkez/status/1770552924474691987
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 14 Ekim 2024; 12:42:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X