Şimdi Ara

BBP Başkanı Destici: 100 Bin TL Limiti Olup 750 TL Vermeyen DEM Partilidir, Yunan ve Ermenidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırak bunlara 750 lira haraç vermeyi günahı mı bile vermem. Allah'ım ver artık bunların belasını

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Suriyeliler 750 lira vermediği için mi bu hale düşmüşler

Suriyenin durumundan haberi yok.
    Olaylar , nasıl başladı falan
    Hiç haberi yok haaa.

Sallıyor.

Sallaaa. Nasılsa dünyadan bi haber taraftarlarınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 13 Ekim 2024; 14:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 milyar dolar harcadık bir 40 milyar dolar daha harcarızdan farkı varmı bu cümlenin?

• Kızılay'daki bağışları, çadırları parayla satan adamlar kalkmış vatandaşları terörist olmakla suçluyor. Bunlar bu gevşekliği nereden alıyor diye soracak olursanız hiç kimsenin isyan etmemesidir maalesef.

• Normal şartlarda söylediği herhangi bir şeyin zerre değeri olmayacak birisinin, ülkede önemli birisiymiş gibi gündem olması gerçekten ülkenin özeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden veryim ? verdiğim KDV ÖTV ÖİV Nerede kulanılıyor trt verğisi nerede kulanılıyor ?

• Tekno moomce kullanıcısına yanıt

maaşlar ödensin diye çünkü

sputnik türkiye
    Kızı Meclis'te işe başlayan Mustafa Destici: Daha yüksek rakamlara başka yerde de çalıştırabilirdim
    https://anlatilaninotesi.com.tr/20240719/kizi-mecliste-ise-baslayan-mustafa-destici-daha-yuksek-rakamlara-baska-yerde-de-calistirabilirdim-1086003026.html
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

suriyeli afgan calısanlardan gelir vergisi sgk almaya başlamadıkça hiçbir şey düzelmeyecek. Bide üstüne ilacı bedava ptt kartı bedava maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 13 Ekim 2024; 14:40:18 >
  • Bunlardan yakinda soylede bir performans bekliyorum. „Kim hukumetin DEM Parti ile uzlasmasini elestiriyor ise o Dem Partilidir, Yunan veya Ermenidir“

Ilkokul 2. sinif seviyesindeki kafalar siyaset yapiyior. Kapatin boyle Partileri bosuna hazineden pay almasinlar, bos israf.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Büyük rakı 750 olsun ben 750 lira destek vermeye razıyım

• Bu eğitim bu genel kültür ile siyasi parti parti liderliğini ancak Türkiye'de yapardın zaten Destici Afrika'da bile yapamazsın

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti 750 lira paramı istiyor lan :)

Yarın arabanı evini dolarını bana ver yoksa sonun böyle böyle olur haaaa diyecekler

Damadını düğün hediyesi Ekonomi başkanı yap o kaçtıktan sonra kankası ışıltılı Nebati gelsin onunla beraber 300 milyar dolar yakın para piyasaya satılsın hazineden , yargı ve merkez bankası bağımsızlığını al yabancı yerli yatırımcı ülkeden kaçır ekonominin içinde geç ben ekonomistim diye sonra vatandaşın cebindeki 300-500 liraya göz dikip vermeyen terörist de

• Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Hattâ borç vermiş de değil banka. Borç sınırı tanımlıyor. Yani sen o limit dahilinde fiilen herhangi bir harcama yapmaz ve limite yaklaşmasan bile, harcama yapmasan bile (borçlanmasan bile) adamlar harcama ihtimalinden dolayı parayı alırım diyor. Dünyada değil, kainatta tarifi, emsali olamaz bunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Ekim 2024; 22:27:49 >
  • Cahil adam.

• Bakıyorum bu konuda da partizan yok.

Olm nerdesiniz? Defansa gelsenize

• Vermeyen Yunandır diyen şahıs Yunan işgali zamanı Yunan taraftarlığı ve İngiliz taraftarlığı yapıp Mustafa Kemal'in katli vaciptir diye fetvalar veren vatan haini İskilipli Atıf'ın mezarını ziyaret etti. Fıkra bu kadar.

x (formerly twitter)
    BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ (@bbpgenelmerkez) on X
    https://x.com/bbpgenelmerkez/status/1770552924474691987

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 14 Ekim 2024; 12:42:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.