Şimdi Ara

Bc Müziği Remix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Bc Müziğini çok severim.Bir ara biraz remix yapmıştım.Sizlerle paylaşıyım dedim.İsteyen Olursa İndirp Dinleyebilir.Biraz müziği uzatıp içerisine mu skinerini atmıştım.Umarım beğenirsiniz.Saygılarımla..

http://rapidshare.com/files/275535671/Dj_Hunterr_blodcastle_remix.mp3.html

rapidshare de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 4 Eylül 2009; 16:46:01 >

• adresi tam olarak çözemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

adresi tam olarak çözemedim :D

Bu rapid-share olayı DH de bir zulüm. Anlamıyorum neden böyle bir yasak koyuyorlar. Biz sonuçta link vermek için gerekirse araya "-" koyuyoruz. Yada başka formüller uyguluyoruz. Hiç kimse kusura bakmasında DH yönetimininde bazı saçmalıkları var. Bu forum sakinlerine zulümden başka birşey değil. Birde biz dh ye verelim.

• arkadaşlar vall linkleri gizliyor benim bir günahım yok.link içine gilemeye alıştım ama ysaklı listesine sanırım rapidshare konmuş.bakalım başka bir upload sitesi bulursam ona atiyim.dinlemek isteyen olursa indirebilir.
  • Arkadaşlar şöyle yükeldim ,isteyen indirebilir.Beğenirsiniz beğenmezsiniz bilemem ama ben bc müziğini sevdiğim için ufacık bir çalışma yapmıştım.Başka bir upload sitesi buldum onada yüklüyorum.Aslında muile ilgili videolar çeksek vepaylaşsak burada çok güzel olur.Sizinde bu tür çalışmalarınız varsa paylaşın,bakalımpaylaşalım eğlenelim.Buyrun link.İe den indirin.

http://www.kingmuonline.net/bc/Dj_Hunterr_blodcastle_remix.mp3

en sonda m.....p....3 var siz ortadaki noktaları koymayın bitişik yazın.

http://www.transferbigfiles.com/Get.aspx?id=3b373ac9-1885-4bb6-9944-645b710cb39a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 4 Eylül 2009; 21:43:46 >

• Daha önce konu açıp paylaşmıştım fakat tekrar upload ettim

http://s1.dosya.tc/Mu-OnLine.wav.html
  • Uğur güzelmiş.Şöyle elinde güzel mu mixi olan var ise paylaşırsa sevinirim.Bc müziğinin üstüne enteğre edelim.Yani hani oluyor ya dj _onur felan dior.mesela "mu online" mixi felan olursa güzel olur.Bu arada uğur buda bizim gibi muda kafayı sıyırmış sanırım:)))paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 4 Eylül 2009; 21:53:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huntterr

Uğur güzelmiş.Şöyle elinde güzel mu mixi olan var ise paylaşırsa sevinirim.Bc müziğinin üstüne enteğre edelim.Yani hani oluyor ya dj _onur felan dior.mesela "mu online" mixi felan olursa güzel olur.Bu arada uğur buda bizim gibi muda kafayı sıyırmış sanırım:)))paylaşım için teşekkürler.

Kendi clientlerimde oyunun girişine koyuyorum ben bunu
  • Abi gerek yok kendi remiximizi kendimiz yapalım...
    Sen bi tane beğen ben mixlerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |OsmanSercanErbek|

Abi gerek yok kendi remiximizi kendimiz yapalım...
    Sen bi tane beğen ben mixlerim...

hallederiz kardeşim.senin olduğun heryerde olurum ben.yeterki insanlar senin gibi iyi niyetli olsun.araya birde oyun havası mixkleriz ohhhh.yandan yandan....karekterlerede çifte telli oynattıkmı süper olur.:ddd
  • Girişe İstiklal Marşı...
    Lorencia bara da bir ankara misket yaparız...
    Canı sıkılan oraya...
    Eventlarada kendi mixlediğimiz şarkılar...
  • evet öle bişeyi kingmuda yapmıştık.herharitada farklı müzik çalıyordu.onuda yaparız.birde taa ozamanlar aklımdaydı.lorenciaya disko açalım.orda party parçaları çalsın.isteyen bulsun damını girsin diskoya eğlensin.girişlerede güvenlik koyalım,damsızlar giremesin.giriş 5 soul:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 4 Eylül 2009; 23:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ActionMu

quote:

Orijinalden alıntı: mukitasi

adresi tam olarak çözemedim :D

Bu rapid-share olayı DH de bir zulüm. Anlamıyorum neden böyle bir yasak koyuyorlar. Biz sonuçta link vermek için gerekirse araya "-" koyuyoruz. Yada başka formüller uyguluyoruz. Hiç kimse kusura bakmasında DH yönetimininde bazı saçmalıkları var. Bu forum sakinlerine zulümden başka birşey değil. Birde biz dh ye verelim.

Olay tamamen reklamdan kaynaklanıyor. Rapid-Share yasak olan birçok dosyanın yayımlanmasını sağlıyor. Mp3 olsun film vs. vs. Olay tamamen saman altından yapılıyor DH'de. Aman Bana dokunmayan Yalın Çok Yaşaşın Hesabı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.