Bc rich wlocktan memnunum ben aslında chuck schuldinerın ilk gitarı olması dolayısı ile mockingbird alacaktım ama az dandik dediler di bende almadım bence biraz daha para kat wlock al derim, warlockların klavye biraz sert ama tonlar resmen harika yani heavy metal için biçilmiş kaftan.bide gitar ne seviyede senin? yani bu gitar pro işi değil fazla bleki sen daha ii biliyosundur.
quote:
Orjinalden alıntı: Alper Tunga NOYAN
Bc rich wlocktan memnunum ben aslında chuck schuldinerın ilk gitarı olması dolayısı ile mockingbird alacaktım ama az dandik dediler di bende almadım bence biraz daha para kat wlock al derim, warlockların klavye biraz sert ama tonlar resmen harika yani heavy metal için biçilmiş kaftan.bide gitar ne seviyede senin? yani bu gitar pro işi değil fazla bleki sen daha ii biliyosundur.
klasik gitar bilgim var elektoya yeni başlayacağım
para olsa gibson alırdım
quote:
Orjinalden alıntı: Woden
para olsa gibson alırdım
Hocam Gibson'la Bc Rich arasinda daglar kadar fark var.Param olsa dedigin zaten Bc Rich'in en pahali gitari Gibson Les Paullar'in 3/1 ' i kadar fiyati..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme