"Firmaların milyonlarca dolar harcayarak, profesyonel programcı ve uzmanlara tasarlattıkları kopya koruma sistemleri, amatör ama tutkulu kullanıcılar karşısında pek dayanmıyor. Önce DVD'lerin, sonra da HD-DVD'lerin kopya koruma sistemlerini kolayca aşan amatör programcılar, şimdi de Blu-ray disklerdeki en son koruma sistemi olan BD+'ı aşmayı başardıklarını açıklamaktalar."
Son kelimeye dikkat. Halen açıklıyorlar hele bir bitirsinler sonra kopyaya geçeriz
baya bir zamandır boş Bluray medya ve yazıcıların fiyatlarına bakmıyordum . baya düşmüş fiyatlar ! tabi daha dediğin gibi istenilen seviyede değil .. 2009 un sonlarına doğru bence %50 daha düşer fiyatlar...
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
quote:
Orjinalden alıntı: swat882
quote:
Orjinalden alıntı: greyhound
bluray yazıcılar 250-400 USD fiyat aralığında boş bluray medya 25-50 YTL arasında :( bu fiyatlar ile şu aşamada Kopya Bluray çok mantıklı değil !!
sıef bunu düşünerek blurayde yazabilen sony vaio fw21z aldım çok şanslıyım 1 seneye kalmaz yayılır bunlar
bu şekilde devam ederse kırılacak da ne zaman işte o hiç belirli değil çok haber çıkıyor ama nerede?kırılsa güzel olcak da adamlar bulamıyorlar işte;bence sony de ps3 ün güvenlik sistemini tasarlayanlardan biri(ki hiç sanmıyorum)ayrılıp "beni attınız uleeeyn":D diyip sony ye bir kin duymadan olacak işte değil bu
Orjinal filmlerinde fiyatları 15 dolara kadar filmin popülerliğine göre düşebiliyor. Benim gıcık olduğum konu alan kısıtlaması ve altyazı yada dil desteğinin çok sınırlı olması.
arkadaşlar artık bu tür konular sıkmadımı anlayamıyorum.inanın kırılırsa (bomba etkisi olacağı için) akşam 7 haberlerinde bir kanal zaten verir emin olun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme