Bildirim
Be Happy Yunanistan Gezisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi gezmeler dostum, 2 ay once bugun ben de Atina‘daydim. Maalesef kisa surdu ama cok zevkliydi, papazin biriyle turkce konusmustum :) ilk firsatta tekrar gidecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demo video eklenmiştir, video montajı ve yazı mümkün olan en kısa sürede 3-4 gün içerisinde eklenecektir. -
Bende bir proje ile 2 gün selanik 2 gün kavala 59 gün ise thassosta geçirdim , çok memnun kalmıştım özellikle selaniğe aşık oldum diyebilirim sizede iyi eğlenceler diyorum zira param olsa yarın atlayıp gelmek isterim -
Hocam video için teşekkürler. kısa da olsa bir bilgilendirme yazısı yazarsanız müteşekkir olurum. iyi geceler/günler. -
Merhabalar,
Bu kısımı hep atlıyorum ama en kısa zamanda dolduracağım. Bazı dönemlerde oldukça yoğun oluyorum, kusura bakmayın lütfen. @BaybarsHan61 -
est. hocam ne kusuru. kolay gelsin :) -
İlk mesaj güncellenecek mi acaba? -
Hocam başım bu aralar çok dert de 80 kişilik bir tur organizasyonu söz konusu bunu bir halledeyim 21 Nisan'a kadar sonrası, içeriğe boğacağım ben sizi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Be Happy
Hocam başım bu aralar çok dert de 80 kişilik bir tur organizasyonu söz konusu bunu bir halledeyim 21 Nisan'a kadar sonrası, içeriğe boğacağım ben sizi :)
Kolay gelsin hocam. O zaman nisandan sonra bol bol okuruz konuyu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X