Şimdi Ara

Be Happy Yunanistan Gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yazıyı en kısa sürede bitirmiş olacağım. :) Biraz sabır zira şu an çok fazla şeyle uğraşıyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi gezmeler dostum, 2 ay once bugun ben de Atina‘daydim. Maalesef kisa surdu ama cok zevkliydi, papazin biriyle turkce konusmustum :) ilk firsatta tekrar gidecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo video eklenmiştir, video montajı ve yazı mümkün olan en kısa sürede 3-4 gün içerisinde eklenecektir.
  • Bende bir proje ile 2 gün selanik 2 gün kavala 59 gün ise thassosta geçirdim , çok memnun kalmıştım özellikle selaniğe aşık oldum diyebilirim sizede iyi eğlenceler diyorum zira param olsa yarın atlayıp gelmek isterim
  • Hocam video için teşekkürler. kısa da olsa bir bilgilendirme yazısı yazarsanız müteşekkir olurum. iyi geceler/günler.
  • Merhabalar,

Bu kısımı hep atlıyorum ama en kısa zamanda dolduracağım. Bazı dönemlerde oldukça yoğun oluyorum, kusura bakmayın lütfen. @BaybarsHan61
  • est. hocam ne kusuru. kolay gelsin :)
  • İlk mesaj güncellenecek mi acaba?
  • Hocam başım bu aralar çok dert de 80 kişilik bir tur organizasyonu söz konusu bunu bir halledeyim 21 Nisan'a kadar sonrası, içeriğe boğacağım ben sizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Hocam başım bu aralar çok dert de 80 kişilik bir tur organizasyonu söz konusu bunu bir halledeyim 21 Nisan'a kadar sonrası, içeriğe boğacağım ben sizi :)

Kolay gelsin hocam. O zaman nisandan sonra bol bol okuruz konuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.