Şimdi Ara

BE QUIET POWER SUPPLY iyi bir markamı siz olsaydınız alırmısını?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

8 adet 12 cm fan
    3 adet 8 cm fan
    1 adet 30 cm cross fan

4 ünün girişi küçük olandan !
    8 i ise kalın olandan !

küçük olanlar için çevirici yada çoğoltıcı kablo bulsam 4 fan daha küçük girişli olanından olacak aslında

nereden bulacağım bu dönüştürücüleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: yes_anime

kastetdiğim

8 adet 12 cm fan
    3 adet 8 cm fan
    1 adet 30 cm cross fan

4 ünün girişi küçük olandan !
    8 i ise kalın olandan !

küçük olanlar için çevirici yada çoğoltıcı kablo bulsam 4 fan daha küçük girişli olanından olacak aslında

nereden bulacağım bu dönüştürücüleri

Hocam nerden bulursun bilmem ama o kadar fanı ne yapçan?Biraz abartı gibi gözüküyo.
  • :) hak veriyorum dediğine ama kasa bitsin görüntüyü yayınlıyım sende bana hak vericen! güzel bir kasa oluyor! :)

cnc de arkadaşım kasayı kesiyor üzerine pleksi glass panel ekliyoruz üzerine fanlar yerleştiriyoruz! ama sıkıntı şimdi bunu beslemekte
  • kardeş Bu power çok güçlü bilgi,sayarlar için üretilmiş bir powerdır. Ama benim powera 200ytl verecek param yok! Powera bu ücreti layık görmüyorum anakartı geçecek nerdeyse fiyatı. Ama şunuda ekleyeyeim : 15ytl ile 40 ytl arasındaki powerlardan sakın alma! Ben aldım şimdi başım yandı.. normal bir power sup 60ytl ver gitsin 5-6 yıl kullanırsın oda sana yeter sonrada makineyi satarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yes_anime

:) hak veriyorum dediğine ama kasa bitsin görüntüyü yayınlıyım sende bana hak vericen! güzel bir kasa oluyor! :)

cnc de arkadaşım kasayı kesiyor üzerine pleksi glass panel ekliyoruz üzerine fanlar yerleştiriyoruz! ama sıkıntı şimdi bunu beslemekte

bir defa o kadar fana gerek yok!! O kadar fanı beseleyecek powerda en az 500w - 800w arası bişey lazım. Onlarda çok pahalı...(150-250ytl) O KADAR FANA GEREK YOKKK! çoklayıcı alman lazım arkadaşın dediği gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilbak -- 8 Eylül 2007; 20:06:56 >
  • Fanlar 12 voltda 0.20 A çekiyor ki yeterince az bir değer kaldı ki 12V da kimse kullanmaz fanları. Bir de Be quiet Alman Markası Listan ın ürünüdür ve şuanda 1000Wattlık dark power serisi tüm enermax ve tagan modellerinden çok daha iyi değerler, stabilite ve özellik sunuyor. reviewlere bakmakta fayda var.
  • teşekkürler
  • Beyler ati x1950gt mi yaşatacak bir 500w lik psu arıyorum yardım et doktorum
  • niye kimse bu quiet yazamiyor ya

biri bi quit yazmis(israrla) baska biri be quite fln..
  • almam gerek yok çünki,
    bizim türk milleti cebindeki parayı verecekki rahatlayacak; bişey nekadar pahalıysa okadar kaliteli değildir..

ok, be quite kalitelidir ama fsp, lc-power da kalitelidir
    bak bakalım bunlarla sorun yaşayan bir kişi var mı forumda,
    ...
    ..
    .
  • ben kendi imzamdakini kullanıyom cok iyi bir psu cok ama cok sessiz adı gibi korkuyorum bazen fanı calışmıyomu acaba diye fakat alırken bakmadım tak cıkar kabloludur diye...bayaa bi kablo karmaşası var kasada
  • konu hortlamıs,
    neyse
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.