< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 9 Kasım 2020; 13:39:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Be Quiet! Shadow Rock 3 İnceleme ve Ryzen 5 2600 4GHz 1.31v Sıcaklık Değerleri
-
-
Değerler gayet iyi güle güle kullanın
-
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: ThE LoStDeğerler gayet iyi güle güle kullanın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükleyeceklerimi Yükledim Daha Ekleme Olmayacak Muhtemelen
-
Arkadaşa kasa için bu fanlardan almıştık. Ürünün malzeme kalitesi cidden çok iyi, yazdığın gibi ben de baya şaşırmıştım :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Eline Saglık Guc istiyorsan bir de 10900K dene kac W guc cekecek bakalım
-
Hocam 65W TDP Dediler Az Yer Dediler Kendi Kendine Yeter Kendi Elenktriğini Üretir Dediler Bildiğiniz Elektrik Faturasına Etki Ediyor O Testte Neden Isındıkları Şimdi Netleşti Kafamda Tam Olarak DDR5 Çıksın Üst Seviye BirmSistem Toplayıp Testlerle Gene Burdayım Aynı Soğutucuyla Hatta Aklımı Kurcalayan Dark Rock 4 Pro Veya Noctua Nh-D15 İle de Gelebilirimquote:
Orijinalden alıntı: husoEline Saglık Guc istiyorsan bir de 10900K dene kac W guc cekecek bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 6 Kasım 2020; 5:31:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çetooooo
Hocam 65W TDP Dediler Az Yer Dediler Kendi Kendine Yeter Kendi Elenktriğini Üretir Dediler Bildiğiniz Elektrik Faturasına Etki Ediyor O Testte Neden Isındıkları Şimdi Netleşti Kafamda Tam Olarak DDR5 Çıksın Üst Seviye BirmSistem Toplayıp Testlerle Gene Burdayım Aynı Soğutucuyla Hatta Aklımı Kurcalayan Dark Rock 4 Pro Veya Noctua Nh-D15 İle de Gelebilirim
Alıntıları GösterProgramına gore 360W lara kadar cıkıyor testlerde 10900K gordugumuz sizinki 147W cekmis.
Intel de zaten 4.7-4.8GHZ gectigin anda tuketim ucuyor testlere bakıldıgında...
Demek Aerocool o kadar kotu cıktı.Rock 3 Maliyeti Nedir?
-
Ben de Overclock Dünyasına İntel’den Girmek İsterdim Ama K Serisi İşlemciydi Z Anakartıydı Şuanki Bütçeye Sığmadı Girişi Yaptık Ama Yurtdışında Fiyatı 50 Dolar Türkiye’de Satışı Yok Diye Biliyorum Buraya Gelmesi Sanırsam 800ü Bulur Vergi Kargo Vs Ben Ücret Ödemedim Alırkenquote:
Orijinalden alıntı: husoProgramına gore 360W lara kadar cıkıyor testlerde 10900K gordugumuz sizinki 147W cekmis.
Intel de zaten 4.7-4.8GHZ gectigin anda tuketim ucuyor testlere bakıldıgında...
Demek Aerocool o kadar kotu cıktı.Rock 3 Maliyeti Nedir?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çetooooo
Ben de Overclock Dünyasına İntel’den Girmek İsterdim Ama K Serisi İşlemciydi Z Anakartıydı Şuanki Bütçeye Sığmadı Girişi Yaptık Ama Yurtdışında Fiyatı 50 Dolar Türkiye’de Satışı Yok Diye Biliyorum Buraya Gelmesi Sanırsam 800ü Bulur Vergi Kargo Vs Ben Ücret Ödemedim Alırken
Alıntıları GösterUcretsiz olduktan sonra Aerocool bile guzeldir
Sonu yok.Simdi sizin Anakart 600-700 islemci de 1200TL dir.Bir Z490 Alayım desen 1500TL en az , 1700 de 10400F e verdin bir de 10400F e fan alayım dedin Fuma2 alsan 650 kagıt da onu koy.Buyur burdan yak.
İkisi de 6 12 islemci ne var sen %15-20 dusuk perf. kullanırsın.Ama yarı fiyatına kullanırsın.Yarın da gecersin 5600X,5800X,5900X e 5 yıl devam...
-
Aynen Öyle Bu Anakartla İşlemci Toplam 1650 TL’ye Mâl Oldu Bana Üstüne Soğucutu İlaç Gibi Geldi, Z Serisi Anakart Alınıyor mu O Paraya Acaba Bu Kasayı Toplarken Tamamen F/P Oranına Göre Toplamaya Çalıştım. Bir Sonrakini Görsel / Performans Olarak Toplamak Hedefimquote:
Orijinalden alıntı: husoUcretsiz olduktan sonra Aerocool bile guzeldir
Sonu yok.Simdi sizin Anakart 600-700 islemci de 1200TL dir.Bir Z490 Alayım desen 1500TL en az , 1700 de 10400F e verdin bir de 10400F e fan alayım dedin Fuma2 alsan 650 kagıt da onu koy.Buyur burdan yak.
İkisi de 6 12 islemci ne var sen %15-20 dusuk perf. kullanırsın.Ama yarı fiyatına kullanırsın.Yarın da gecersin 5600X,5800X,5900X e 5 yıl devam...
Alıntıları Göster
-
Windpower 1266 da iyi giderdi aslında 270/370 fiyatı var sen ne kadara aldın?
Bu Soğutucuyu İlk Defa Görüyorum ve Duyuyorum Hocam Güzele Benziyor, 6 Borulu Fiyatı da Uygun Geldi 400 TLye Yakın. Performansı Nasıl Acaba Ben Ücret Ödemedim Ürüne .quote:
Orijinalden alıntı: Kaos_3492
Windpower 1266 da iyi giderdi aslında 270/370 fiyatı var sen ne kadara aldın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 6 Kasım 2020; 6:40:50 >
Bende çift fanlı olan windpower pro var 3600ü zapdetti 2600 ü kediye çevirir
4.4ghz 71c
Bu Tarz Soğutucuların Kendini 70 Dereceden Sonra Tam Anlamıyla Gösterebileceğini Düşünüyorum Aslında. Kullanırken Bunu Farkettim Sanırım. Ama Eldeki İşlemcilere Maximum Voltajı Versek Bile O Derecelere Kadar Zor Isınıyorquote:
4.4ghz 71c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 6 Kasım 2020; 6:59:37 >
Sogutucu Farkını anlaman için i9 yada R9 işlemci kullanmak gerek. Serinlik konusunda 2600 daha iyidir ama güzel bir ayarla 3600 hem daha serin hemde gereğinden fazla performans verir.
Be quiet aklımda olan bir marka yeni kuracağım sisteme kule tipi olarak düşünebilirim
quote:
4.4ghz 71c12 Cekirdek 24 İzlek Xeon 2697 V2 130W ilsemciyi gayet rahat sogutuyordu Windpower Pro iyi sogutucudur.200W TDP si var.
-
Öneririm Hocam Arkasına 1 Fan Daha Takıp 4 Derece Civarlarında Kazanç Sağlayabilirsiniz Sanırım. Kasada Yer Olmadığı İçin Deneyemiyorum Egzoz Fanı Çıkarıp Takmam Gerekir Soğutucuyaquote:
Orijinalden alıntı: Cpt. MacMillan
Be quiet aklımda olan bir marka yeni kuracağım sisteme kule tipi olarak düşünebilirim
Benzer içerikler
- başkasının numarasından arama
- japon bilgisayar markaları
- dlss nedir
- anakart özellikleri
- ryzen 9 9900x3d
- işlemci kıyaslama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X