yavru beagle sahiplendirmek isteyen var mı? ücretli veya ücretsiz.
Kedi köpeğe para vermeyin. Barınaklar kurtulmak isteyen hayvanlarla dolu.
Daha bugün yaşadığım bir olayı anlatayım. Camiden çıktım. Bir büyük köpek bir yavru köpek vardı. Şunları azıcık seveyim de sevaba gireyim dedim. Bir iki başını okşadıktan sonra yanına bir tane daha yavru köpek geldi. Yavrular birbirleriyle oynamaya başladı. Birden biri birinin üstüne atladı. Geri geri giderken arabanın altında kalacaklardı. Ben hemen köpekleri durdurmak için bağırdım. Az önce başını okşadığım köpek de onlara kızdığımı sanıp küçük köpeklerin üstüne atladı onları durdurdu. Ağızlarını falan kokladı.
Yani sırf az önce başını okşadım diye o köpek bana yardımcı olmaya çalıştı. Barınak böyle değer bilecek köpeklerle dolu. Köpeğe para verip bu düzene kan pompalamayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evde besleyeceğim için küçük cins, orta boy bir köpek düşünüyorum. barınakta beagle olsa barınaktan alırdım elbette. veya bahçeli bir evim olsa dediğiniz büyük cinslerden birini de alabilirdim ama sokak köpekleri genelde büyük oldukları için üzülerek beagle aramaya devam edeceğim.
Merhabalar Arkadaşlar aradığınız bilgileriwww.evcilim.net adresinden ulaşabilirsiniz. Beagle ile ilgili detaylı bilgiler sitede mevcut.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme