Merhaba yıllardır evdekılerı ıkna etme çabam sonunda işe yaradı bır beagle besmek ıcın herkesın gönlunu aldım fakat ucretsız sahıplenme sıtelerınde beagllerı coktan sahıplenmısler . Ben uygun bır fıyata saglıklı 2 aylık cıvarı beagle arıyorum elınde olan varsa yardımcı olabılırmı
Merhaba
bende 4,5 aylık dişi beagle var. Eşim ve ben yeteri kadar vakit ayıramadığımız için sahiplendirmek istiyoruz. otur, kalk, merhaba, selam dur gibi eğitimlerini verdik. tuvalet eğitimini veriyoruz ancak eşim ve ben çalıştığımız için bütün gün evde yalnız kalıyor yavru olduğu içinde tuvaletini akşama kadar tutamadığından gün içinde yinede koridora tuvaletini yapıyor. biz evdeyken yapmıyor.
istanbul taşdelende oturuyoruz. sahiplenmek istersen fotoğraflarını iletebilirim.
son resmi bu değil ancak yeni resimlerinide ekleyebilirim.
tek şartımız ona iyi bakacak bir aileye sahiplendirmek. Yalnız bu cinsin tüm özelliklerini netten araştırın diğer cinslere göre biraz daha zahmetli bir ırktır.
Maşallah. kedim olmasaydı prensesler gibi yaşatırdım.Çok üzgünüm şuan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme