adamlar parayı vurdu güncelleme yapmıyor desek ayıpmı etmiş oluruz acaba
hani 3 günde 1 güncelleme olacaktı 8 inden beri güncelleme yok
ilkermurat
kullanıcısına yanıt
3 günde 1 olacağı bilgisi nerde yazıyor bulamadım ben. Güncellemeleriniz 3 günde bir otomatik olarak kontrol edilecek dendi sadece. En son düzeltmede ayın 11'inde yayınlandı. Gelecek yamanın detaylarını yukarıda vermiştim, dedikleri gibi olursa hayli önemli bir yama olacak gibi duruyor. Tabi yeni araçlar ve yarışlarda eklenecek.
quote:
Orijinalden alıntı: ninapersson
3 günde 1 olacağı bilgisi nerde yazıyor bulamadım ben. Güncellemeleriniz 3 günde bir otomatik olarak kontrol edilecek dendi sadece. En son düzeltmede ayın 11'inde yayınlandı. Gelecek yamanın detaylarını yukarıda vermiştim, dedikleri gibi olursa hayli önemli bir yama olacak gibi duruyor. Tabi yeni araçlar ve yarışlarda eklenecek.
ben 3 günde 1 güncelleme gelecek diye kontrol edilecek kısmını anlamışım hocam fazla sabırsızlanıyorum sanırım
ilkermurat
kullanıcısına yanıt
Oyunu ikisi programcı ikisi grafiker olmak üzere toplamda dört kişi geliştiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ninapersson
Oyunu ikisi programcı ikisi grafiker olmak üzere toplamda dört kişi geliştiriyor.
beklemedeyiz hocam
yeni araçları merak etmemek elde değil
ama keşke bu güncellemede tekrar kamerasıda gelseydi
bu kamera çok daha kaliteli videolara ve oyunun reklamının yapılmasına yardımcı olurdu
You are invited to support us by selecting one of the following options (adds to the base price): Just the base price - Give a little extra - 3,89 € Show us your love - 27,25 € Decide yourself how much
hangisini alacğız arkadaşlar. 27 euro çok yav
serci07S
kullanıcısına yanıt
Hayır just the base price'ı seçerek, 11.5 euro karşılığında alabilirsiniz.
kredi kartım yok alamıyorum
bu oyunu fuarlarda orda burda göremezsiniz dostlar
Hasar arayan oyuncular için daha doğru bir adres yok
oyuna büyük güncelleme geldi dostlar içeriği aşağıda
Oyun güzel ancak araçlar yolda sanki 1 ton değilde 200 kiloymuş gibi hareket ediyorlar. Buna da çözüm lazım. Kanat taksan uçacakmış gibi sanki.
her yeni güncellemede grafik ayarları sıfırlanmak zorunda mı ?
Birde grafik ayarlarını kaydetmek için restart etmek gerekiyor.En sevmediğim olay
Ne oldu bu oyuna ya , iyi gidiyorlardı
İyi araba yarışı olur bundan ama.
Oyunu dfgt ile oynayan var mı? Rahat oynanıyorsa satın alacağım.
Bi hayal kırıklığı daha kaldıramam
quote:
Orijinalden alıntı: ChelseaSmile
Oyunu dfgt ile oynayan var mı? Rahat oynanıyorsa satın alacağım.
Bi hayal kırıklığı daha kaldıramam
Klavyeyle oynuyorum ama bir sorun var. Direksiyonu tam döndürsen bile gerçekteki gibi dönmüyor. Bir de araç 1 ton değilde 100 kilo gibi hareket ediyor.