Şimdi Ara

Beats by dr dre ile metal muzik dinlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok uzun zamandir beats studio veya solo hd almak istiyorum ama aklimda bir soru isareti var. Ben genellikle disarda kullanacagim ve metal dinlerim. Beatsler bana yeterli performans verebilir mi? Para ile ilgili sikintim yok ve baska kulaklik onerisi istemiyorum ya da kulakligin kotu oldugu ile ilgili seyler sadece sorunun cevabini verebilecek arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

• vermez. açıklama istememişsin.
  • Ozur dilerim ben kendimi tam ifade edmedim istemedigim aciklama genel olarak her konuda yapilan beatsin fiyat performans aciklamasiydi. Neden dinlemeyecegi konusunda aciklama yaparsan sevinirim ve ben cok uzun suredir almak istiyorum ve dinlemez derken cok mu kotu yoksa orta mi olur ? Gorunsutusu falan cok hosuma gidiyo
  • Beats lerin hepsinin basları çoktur tizleri yoktur ve boğuktur hem de basları o kadar fazla ki tizlerini yutuyor. Beats pro yine bir nebze bastan ksıp tizlerini netleştirmiş ama bana yetmedı. Ben de metal müzik dinleyicisiyim ve denedim Beats leri. Metal müzikte bas gitar, arka plan gitarı ve baterı basının sesi aşırı öne çıkar ve sesi boğuktur, boğuk olan ana gitarla vokalin önüne geçer ve metal için bir facia yaşatır. Kıytırık bir kulaklıktan geçersen elbette daha iyi hissedeceksin ama boğuk olmayan bir ürün dinlersen anlarsın. Yoksa sırf Sennheiserin 100 lira civarı ürünlerini dinlemiş biri bu boğukluğu anlayamaz. Equaliser ayarlarıyla oynayarak bir nebze önüne geçebilirsın ama beni kesmedı. Beats alacaksan pop tekno vs dinlemen lazım ki ben onlarda bile beğenmiyorum çünkü tizi çok boğuk. Ben teknoda melodi avcısıyım ve tizlere ihtıyacım var. Paso DUMP DUMP DUMP DUMP sevmiyorum. Türkiyeden alacaksan Bose ürünleri iyidir o fiyatlarda metal için. Media Marktta bir modelini beğenmiştim metalda 500 küsür fiyatı vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 29 Temmuz 2012; 20:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aciklama icin cok tesekkur ederim benim ihtiyacim olan aciklama buydu :) deniyim eger begenmezsem yapacak birsey yok. Tekrar tesekkur ederim aciklama icin.
  • Önemli değil. Bu arada ben ilk yorumu yapan değilim eğer farkında değilseniz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz diyince farkettim :D neyse bi tane gelcek yurt disindan, denerim olmadi satarim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Beats lerin hepsinin basları çoktur tizleri yoktur ve boğuktur hem de basları o kadar fazla ki tizlerini yutuyor. Beats pro yine bir nebze bastan ksıp tizlerini netleştirmiş ama bana yetmedı. Ben de metal müzik dinleyicisiyim ve denedim Beats leri. Metal müzikte bas gitar, arka plan gitarı ve baterı basının sesi aşırı öne çıkar ve sesi boğuktur, boğuk olan ana gitarla vokalin önüne geçer ve metal için bir facia yaşatır. Kıytırık bir kulaklıktan geçersen elbette daha iyi hissedeceksin ama boğuk olmayan bir ürün dinlersen anlarsın. Yoksa sırf Sennheiserin 100 lira civarı ürünlerini dinlemiş biri bu boğukluğu anlayamaz. Equaliser ayarlarıyla oynayarak bir nebze önüne geçebilirsın ama beni kesmedı. Beats alacaksan pop tekno vs dinlemen lazım ki ben onlarda bile beğenmiyorum çünkü tizi çok boğuk. Ben teknoda melodi avcısıyım ve tizlere ihtıyacım var. Paso DUMP DUMP DUMP DUMP sevmiyorum. Türkiyeden alacaksan Bose ürünleri iyidir o fiyatlarda metal için. Media Marktta bir modelini beğenmiştim metalda 500 küsür fiyatı vardı.

Gerekli açıklama yapılmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onurking07

Arkadaslar cok uzun zamandir beats studio veya solo hd almak istiyorum ama aklimda bir soru isareti var. Ben genellikle disarda kullanacagim ve metal dinlerim. Beatsler bana yeterli performans verebilir mi? Para ile ilgili sikintim yok ve baska kulaklik onerisi istemiyorum ya da kulakligin kotu oldugu ile ilgili seyler sadece sorunun cevabini verebilecek arkadaslar cevaplarsa sevinirim.

Bende beats studio var ama rap dinlerim :) Metal müzik için önermem Çok yüksek ses verir ama ses kaliteli olmaz o kadar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.