Şimdi Ara

Beats Solo HD Hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu kulaklık işlerinde yeniyim ve açıkcası bahsedilen terimlere de çok uzağım. Kaliteli bir müzik dinleyicisi de sayılmam

ama dinlediğim şarkılar rap den pop a artık pitbull, david guetta şarkıları hangi türe giriyorsa ona kadar uzanıyor ama rock ve metal tarzı

hiç dinlemem onları eleyebiliriz

Ben asıl olarak fotoğrafçılıkla ilgilenen biriyim ve çekimlerimi gerçekleştirirken müzik dinlemeyi seviyorum. Beats Solo HD adına çok bir yorum bulamadım

forumda aslına bakılırsa. Sizden yorum istiyorum ve belki bazılarınız kızar bana ama olsun söyleyeyim ben kulaklıkta tipine çok önem veriyorum.

Solo HD tercih etmemin sebebi de galiba bu tipi hoşuma gitti ama sadece tip için bu kadar para vermek de yıpratıyor insanı yaahu.

Uzun lafın kısası vereceğim paraya değer mi ? Kullananların yorumları neler kulaklık için.

Hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedays167 -- 12 Mayıs 2012; 12:18:03 >

• Tavsiye ederim ancak alicaksan eger Max 350 tl civarinda bulmaya calis.Gidipte 500 600 liraya alma sakin.
  • Yurt dışından birine getirtsem bile 400tl'nin altına gelmiyor fiyatlarına baktım. Daha ucuzları replika ve bende replika istemiyorum.

Bu kulaklığı alan, kullanan bilenler kullanıcı yorumlarını bırakırlarsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.