Şimdi Ara

Beats Studio Wireless Gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bişey var şimdi benim büyük birader yurt dışından almış kulaklığı.
    Gold almış kullanırım kullanmasına ama matt siyah varken gold kullanmak istemiyorum bir matt siyah hastası olarak .
    Bunun için sizce değiştirmelimiyim yoksa kullanmalımıyım fikir istiyorum veya kutusu açılmamış matt siyah modeli olan varsa takas istiyorum

24 yaşında erkek bireyim 5 senedir düzenli fitness yapıyorum (mahalle salonunda değil) .
    Bu yüzden biraz yardımınıza ihtiyacım var bikaçkişiye sordum kadınsı mı sizce diye yok gayet cool duruyo falan filan dediler ama ne biliyim ya

ayrıca ürünün ülkemizde satışı yok bide öyle bişey var

ürün tam olarak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fvzbln -- 13 Kasım 2016; 13:16:24 >

• Beats mi kaldı hocam.

Ben olsam satardım, daha güzelleri benim olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha guzelleri derken mesela ? ben dj falan degilim abi yok daha iyi ses kalitesi olani var falan filan ilgilenmiyorum . Şekil şükül adamiyiz

• fvzbln kullanıcısına yanıt
    Şekli için alıyorsanız ben bilemem tabii. Ama gold modeli bana göre feminen duruyor.

• tam olarak bunu sormuştum teşekkürler . Sanırım ülkemizden bi pelinsu bulup satıcam
  • Ben olsam hiç umursamam takarim. Telefonum da altin rengi zaten guzel uyarlar. Hem de kimsede olmayacak bir renk bayilirim. Bunu sormaniz gereksiz bence siz garip hissediyorsaniz kullanmayin. Tercih meselesi bu. Satmaniz bence biraz zor. Birincisi garantisi olmadigindan saglam fiyat dusurmeniz gerekecek. Ikincisi zengin pelinsular genelde bu kadar buyuk kulaklik takmak istemiyorlar :D

• sanırım haklısın . abim kendinede aldı canlı kutu açılımı yaptı bana çin den güzel duruyo . feminen bi görüntüsü yok başarılı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.