Şimdi Ara

Beats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Beats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili Tertemiz
    Kutu, kutu içeriği, faturası herşeyi tam. 20 Ağustos 2018’e kadar Apple garantili. Alındıktan bir hafta sonra sıfırı ile değişimi yapıldı ama 1-2 ay kullanıldı. Tertemiz sorunsuz.

Beats kulaklıklarda herkesin eleştirdiği bass fazlalığını bu üründe azaltmışlar gayet dengeli ve net bir sesi var. Ben tam tersi bass istiyordum bunu bilmeden aldım bu sebepten dolayı satıyorum. Yoksa bağlantı hızı ve stabilitesinden tutun rahatlığına, ergonomisine, bataryasına kadar herşeyi kusursuz denebilir ben şahsen keşke bass ağırlıklı olsaydı satmasaydım diyorum.

Fast fuel ile 5 dakika şarjla 2 saat kullanım sunuyor. Tam sarj 45 dakika sürüyor ve 8 saat kullanım sunuyor.

Fiyat: 420?
    Mağaza fiyati 700?, tüm sitelerdeki en ucuz fiyat bende muhtemelen. alacağım diğer kulaklık satılmadan elimden çıkarmam lazim o yuzden fiyatı uygun tuttum.

Takas sadece Beats Solo 2 wireless veya 3 ile olur.

(Ankara içi) Elden alışveriş tercihimdir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Beats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili TertemizBeats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili TertemizBeats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili TertemizBeats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili Tertemiz[DHgram=]
    Fiyat : 420 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Ağustos 2019 Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.