Merhaba Survival Tarzı oyun severler! BeatZ MMO Açıldı! -PvP & PvE Modları. -Çeşitli Silahlar, Bıçaklar, Yiyecekler, İçecekler, Tıbbi Malzemeler, Zırhlar, Ek Silah Donanımları. -Antibiyotik,Bandaj,Tentiriyotlu bandaj,İlk Yardım çantası gibi can dolduran malzemeler -Korumalı Alanlar. -Klan ve Grup Sitemi. -Inferno, Grozny, ClearView ve bir çok Harita Aktif! -Gerçeksi Oyun İçerikleri. -Oyuncuların "/zaman xx xx" Komutuyla Saat değiştirmesi. -Üst düzey FPS Optimizasyonu! -7/24 Sizlerle ilgilenen Oyun yetkilileri. -Güçlendirilmiş Anti-Hile -Alfa Objeleri. -İçine Girilebilen Itfaiye. -Helikopter,Tank ve Yepyeni Araçlar! -Orta Derece LOOT Sistemi. -Depo heryerde ve Herkese açık. -Basit ve Kolay yetenek ağacı. -Karşınızda ki Oyuncuyu vurunca "15 XP" Gelmektedir. -Zombilerden item düşmektedir. -Sınırsız koşu, Hızlı koşma, Hızlı yürüme yüksek! -14 Adet farklı araç! -Ölüm Kalım, 1 GC vb. tarzı etkinlikler! Ve bir çok Yenilik ve Eğlence BeatZ MMO'da..!
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/10 Işlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5000+ RAM: 2 Gb Disk Alanı: 4 Gb boş alan Video RAM: 1 GB Ekran Kartı: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870 Ses Kartı: DirectX Compatible Ağ: Direct X: 9.0c
Önerilen Sistem Gereksinimleri;
İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/10 Işlemci: Intel Core 2 Quad @ 2.4 GHz / AMD Phenom II X4 @ 2.6 GHz RAM: 4 Gb Disk Alanı: 4 Gb boş alan Video RAM: 2 Gb Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850 Ses Kartı: DirectX Compatible Ağ: Direct X: 10
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme