quote:Orijinalden alıntı: alphan12teşekkürler ama daha çarpıcı bişiler bekliyorum Alıntıları Göster Etki bebek giyim Yumurcak bebek giyim Tatlı bebek giyim Bıcır bebek giyim Agu gugu bebek giyim junior giyim Max(imum) Kids Giyim M&K İlla bebekle ilgili olmasada olur onu dip not olarak düşersiniz Venüs giyim Pırıltı giyim Etiket giyim Çarpıcı giyim His giyim (Ati ile alakası yoktur) Taş giyim Giysek giyim ... vs vs daha cok şey cıkar aslında sözlüklere bakmak lazım
quote:Orijinalden alıntı: JrMasterEtki bebek giyim Yumurcak bebek giyim Tatlı bebek giyim Bıcır bebek giyim Agu gugu bebek giyim junior giyim Max(imum) Kids Giyim M&K İlla bebekle ilgili olmasada olur onu dip not olarak düşersiniz Venüs giyim Pırıltı giyim Etiket giyim Çarpıcı giyim His giyim (Ati ile alakası yoktur) Taş giyim Giysek giyim ... vs vs daha cok şey cıkar aslında sözlüklere bakmak lazımAlıntıları Göster KAPATIYORUZ !
quote:Orijinalden alıntı: hærunbebechick giyimAlıntıları Göster zamunda bebe giyim. bugün aklıma geldi dükkan açsam adını ne koyarım diye zamunda çok hoşuma gitti
quote:Orijinalden alıntı: designrzamunda bebe giyim. bugün aklıma geldi dükkan açsam adını ne koyarım diye zamunda çok hoşuma gittiAlıntıları Göster küçümen bebe giyim
Harikaaa çok güldüm valla akşam akşam quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDER hakiki waikiki quote:Orijinalden alıntı: act48 Lc Faik2 quote:Orijinalden alıntı: TonnyMontanA KAPATIYORUZ !
quote:Orijinalden alıntı: DnRHarikaaa çok güldüm valla akşam akşam quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDER hakiki waikiki quote:Orijinalden alıntı: act48 Lc Faik2 quote:Orijinalden alıntı: TonnyMontanA KAPATIYORUZ ! Alıntıları Göster Bu arada isim olarak. SonGoku yada Piccolo Agucuk-Bugucuk. "Hey babe"