Şimdi Ara

Bebeğim için hassas mikrofon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IP kamera aldım ancak mikrofonu çok yetersiz ve hiç hassas değil.
    Kameranın arkasında mikrofon çıkışı koymuşlar, kaliteli ve hassas bir mikrofonu bağlayıp bebeğin çıkaracağı en ufak sesleri bile duymak istiyorum.
    Ne önerirsiniz?

• hiç ses almıyormu
  • Austin powers A kullanıcısına yanıt
    ön yükselteç kullanabilirsiniz, ufak bir araştırma yaptım şöyle bir sistem işinizi göre bilir. İngilizceniz varsa rahatlıkla anlarsınız. Sistemde dinamik mikrofon kullanılmış.

http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Audio/lf071_mic.htm
  • @sessizlerin_umudu;

Hiç değil ama bebekler için kullanılan ürünlerin hassasiyeti ile alakası yok. Beklentimin çok uzağında.

Slayer_ank;
    Araştırma için teşekkürler. İngilizcem iyidir ancak elektronikten anlamadığım için yapmam zor, yaptırmak lazım tabi anlayanı bulup.
    Bana hazır bir ürün gerekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Austin powers

IP kamera aldım ancak mikrofonu çok yetersiz ve hiç hassas değil.
    Kameranın arkasında mikrofon çıkışı koymuşlar, kaliteli ve hassas bir mikrofonu bağlayıp bebeğin çıkaracağı en ufak sesleri bile duymak istiyorum.
    Ne önerirsiniz?

sizin işinizi güvcenlik kamera sistemlerinde kullanılan harici mikrofon görecektir..güvenlik kamera işi yapan firmalarda bulabilirsiniz.10-15 tl dir..kendi içinde devresi var 12 v ile çalışır..aynı şeyi bende yaptım ses az geliyordu böyle hallettim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknologs T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Aldığınız ürünün resmi mevcut mu?
    Aldığınız üründen memnunsanız marka - model belirtin bende aynı ürünü temin etmeye çalışayım.
    Bebekler için kullanılan telsizlerin ses hassasiyeti müthiş. Ben salonda öksürsem, çocuğun odasındaki alıcı bunu bile yakalıyor. (Salon ile bebeğin odası arasında aşağı yukarı 30 metre var.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.