Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
35
Favori
199.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engayland

Şu blogda bebek arabası alınırken nelere dikkat edilmeli diye bir yazı var:

http://sevimcolak.blogspot.com/search/label/Bebek%20Arabas%C4%B1%20ve%20Puset

yararlı bilgiler paylaşılmış. tşkler..
  • fethiparisa F kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun bende bebek arabası almayı planlıyorum ve kendime araba alırken bu kadar zorlanmamıştım. en son 2 modele indirebildim graco mirage ya da wei-b 1012.
    bu iki modelinde fiyatı 500tl. Bu iki aracı incelemişmiydiniz tavsiye edermisiniz? 700-800 civarına çıkmayı pek düşünmüyorum ama çıkmak zorunda kalırsam 850 tl ye casual air modelini alırım sanırım.
  • Merhaba Gracoyu inceleme fırsatım olmuştu.İzlenimlerime göre kaliteli bir araç malzeme kalitesi oldukça iyi ancak katlandığında hiç küçük değil bunu belirteyim zaten videolarınız izlediyseniz farketmişsinizdir.Önde yer alan bardaklıkla o sehpavari çıkıntı aracın düze zeminde oldukça yüksekte durmasına neden oluyor.Ayrıca çift taraflı kullanılamıyor buna inanın bazen ihtiyaç oluyor.Bunların dışında Graco mirage tercih edilicek bir araç fiyatına göre.Tekerlekleri de çok rahat değil en azından Casual cadillac modeliyle kıyasladığımda.

Bence tercih edilecekse wei b 1012 yi tercih edin çünkü neredeyse casual cadillac modeliyle birebir aynı.Hatta fazlası olarak oto koltuğu çift yönlü kullanılabiliyor wei de .Ama bir olumsuzluk tekerlekleri dediğim gibi Casual Cadillac modelinde oldukça büyük.Bu gerçekten sürüşü etkileyen bişi olmasa söylemem.

Wei yi görmüştüm nette ama canlı olarak görmediğim için emin olamadım Casualı kullanma şansım olunca direk tercih ettim.İmkanınız varsa kesinlikle Casual Cadillac air alabilirsiniz tavsiye ediyorum.Üstelik beyaz rengi çok şık duruyor.

Kolay gelsin ;)

• fethiparisa F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgi için.air benim ilk baktığım araba olduğu için ondan sonraki hiçbir modeli beğenemiyorum nedense :)gerçekten çok güzel zaten eğer wei-b alamazsam onu alacam gibi.ya da daha uygun drago gibi.bu arada salı günü gittiğim saraçhanede drago ile pierre cardin modellerini inceledim rengine kadar aynıydı adamın söylediği de birçoğu çinde birkaç firmaya yaptırıyor bazen aynı modeller bile yaptırabiliyorlar dedi.o yüzden drago bile alabilirim belki sırf bu sıkıntıdan biran önce kurtulmak için :S

• Bir ara daha fazla indirime girmişti % 50 indirimle 420 ye filan geliyordu.www.joker.com daydı sanırım sonra tek kahverengi kaldığı için almadık.Canlı görünce iyi ki de almamışım dedim.Üstelik üretimi sonlanmış bir model sık görmek mümkün değil bebek mağazalarında.Biraz kaba bir model katlandığında filan kapladığı yer hiç ekonomik değil.Bence ürünü görmeden test etmeden sipariş etmeyin uygun fiyatlı bulursanız alınmayacak bir araba değil.Ama bu fiyatlara daha iyi arabalar bence var.

• Bu araç 750-1000 tl fiyat aralığında alınıcak iyi arabalardan bir tanesi indirime girmiş.Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.Bunu görmüştüm fiyatı 1100 civarıydı bütçemi aştığı için alamamıştım. Lastikleri çok güzel özellikle yeni nesil amortisör sistemi çok esnetiyor arabayı.Düşünenler için link:

• kirli_34 K kullanıcısına yanıt
    Kraft Nova modeli 599 lira annelütfen de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drtorun -- 10 Eylül 2014; 1:41:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar geçen hafta eşimle birlikte kraft elite travel sistem bebek arabasını inceleme fırsatımız oldu bayağı sağlam görünüyordu açıkçası hoşumuza da gitti
    bu ürünü kullanan var mı tavsiye eder misiniz
  • Römer kullanan veya araştıran var mı?
  • arkadaşlar 2 ay boyunca tüm bilumum internet siteleri ve mağazaları dolaşmış biri olarak geçen hafta aldığım bebek arabasını
    şiddetle tavsiye ediyorum e-bebekte satılıyor Joie litetrax araba black chilli olanı siyah ve kırmızı şeritli oldukça şık ilgi çekici
    süper kullanışlı 3 tekerli parmakla kayıyor extra güce gerek yok hanım kapatıp arabanın bagajına atmaktan keyif alıyor o derece
    pratik şu piyasadaki chicco liteway türevi arkadan ayak darbesi ile kapanıp açılan larda 100 kat daha pratik ve bagajda daha az
    yer kaplıyor deneyip kendiniz görün adam gibi güneşlik komple kapanıyor büyükçe tekerler önde barı düşmeyi engellemek için
    geniş iç hacmi hafifliği gerçekten f/p tam bir ürün eğer anakucağınız yoksa travel sistemi bu arada bende acemilikle bebk doğmadan
    ana kucağını farklı bir markadan almıştım halbuki arabaların anakucaklı modelleri zaten varmış boşuna ayrıca ana kucağı aldım
    sizde aceleye gelip hemen anakucağı almayın anakucaklı travel sistem arabalar alın biz anakucaksız arabayı etiket fiyatı 399 tl
    yalnız mağazada ki arkadaşlardan rica edin onlar %10 mağaza indirimi yapabiliyolar etiket fiyatı üzerinden 360 düştü bide e-bebek
    kampanyası var 100 tl üzeri alışverişte üye oluyosunuz 20 tl indirim kuponu yolluyor onuda düşüyosunuz 340 a geliyor. bu fiyata
    bundan iyisi can sağlığı not düşmek istedim bende çok faydalandım görüşlerden ha tek negatif yanı diyebileceğimiz çift taraflı olmuyor
    ki nekadar gereksiz bişey olduğunu farkettim bebek büyüyünce zaten sadece sana değil etrafa daha çok bakmak istiyor belki bu
    sayılabilir eksiklik olarak onun dışında mükemmel ürün

• merhaba arkadaşlar.
    bende nasipse baba olucam nisan ayı içerisinde.
    bende 2 hafta kadar araştırdım ve e-bebek magzasından nuna ivvi modelini aldım.
    şu kadarını söyleyeyim arababa yıkılıyor.
    kalite tasarım kabiliyet vs herşeyi ile çok kaliteli.
    römer mamas felan boş iş.
    neden diye soracaksanız
    reddot tasarım ödülü aldı.
    nuna ivvi reddot 2014 en iyi bebek arabası
    nuna pipa ana kucagı reddot 2012 en iyi ana kucagı

yanlış anlamayın bu marka modeller uluslararası firma tarafından en iyi seçilirken diger markalar hava civa kalır yanında
    birde fiyatı uygun gercekten yani benim için
    amerika fiyatı 800 dolar
    ingiltere fiyatı 600 pound
    türkiye fiyatı 1100 tl

bebek arabası alacaklara tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

merhaba arkadaşlar.
    neden diye soracaksanız

yanlış anlamayın bu marka modeller uluslararası firma tarafından en iyi seçilirken diger markalar hava civa kalır yanında
    amerika fiyatı 800 dolar
    türkiye fiyatı 1100 tl

merhabalar,

ben de bir süredir araştırma içerisindeyim, yanlış hatırlamıyorsam nuna ivvi modeli benim de ilgimi çekmişti fakat kapandığında oldukça fazla yer kaplıyordu. küçük bir arabaya sığması zor görünüyordu. bu yüzden seçenekler arasından elemiştim (inşallah yanlış hatırlamıyorumdur)

bu arada mamas römer felan boş iş demişsiniz ama, o kadar mühendislik hesaplamaları, üretim testleri, çarpışma testleri yapan, oldukça fazla arge harcaması yapan bu tarz profesyonel firmalara "boş iş" demeniz pek doğru değil gibi geldi, sizin hoşunuza gitmemiştir o ayrı.

bu arada ben hala kararsızım, araştırmaya devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

quote:

Orijinalden alıntı: riderman

merhaba arkadaşlar.
    neden diye soracaksanız

amerika fiyatı 800 dolar
    türkiye fiyatı 1100 tl

merhabalar,

ben de bir süredir araştırma içerisindeyim, yanlış hatırlamıyorsam nuna ivvi modeli benim de ilgimi çekmişti fakat kapandığında oldukça fazla yer kaplıyordu. küçük bir arabaya sığması zor görünüyordu. bu yüzden seçenekler arasından elemiştim (inşallah yanlış hatırlamıyorumdur)

bu arada mamas römer felan boş iş demişsiniz ama, o kadar mühendislik hesaplamaları, üretim testleri, çarpışma testleri yapan, oldukça fazla arge harcaması yapan bu tarz profesyonel firmalara "boş iş" demeniz pek doğru değil gibi geldi, sizin hoşunuza gitmemiştir o ayrı.

bu arada ben hala kararsızım, araştırmaya devam :)

dogrudur arkadaşım.
    yer kaplama sorunu genel bir sorundur bence
    önemli olan cocugun konforudur.

• casual cadillac travelle casual cadillac air travel arasındaki fark nedir dostlar?

• Çok yararlı bir konu, teşekkürler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

casual cadillac travelle casual cadillac air travel arasındaki fark nedir dostlar?

birinci fark şişme tekerlerin olması.

ikinci farkta air da kumaş kalitesi daha iyi.
  • liteway plus kullanıyorum tavsye ederim
  • Mamas. Papas armadillodan.baya memnun kaldikaraba cok hafif baston almayacagiz gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.