Şimdi Ara

bebek arabası tavsiye=??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni doğan bebeğimiz için bebek arabası öenerebilirmisiniz acaba? bu konuda epey acemiyizde.

• Hocam tam yerine sordun sende
    Buradakilerin cogu asosyal bekar coluk cocuga karsi cikan adamlar
    Sende bunlara bebek arabasi tavsiyesi soruyon
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    valla ben bu forumu yıllardır kullanıyorum bekarken oyun tavsiyesi alıyorduk büyüdük çoçuk ürünleri tavsiyesi alıyoruz.
    vardır benim gibilerde umarım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger02

valla ben bu forumu yıllardır kullanıyorum bekarken oyun tavsiyesi alıyorduk büyüdük çoçuk ürünleri tavsiyesi alıyoruz.
    vardır benim gibilerde umarım:)
    Birazdan aylik gelirin kac parada cocuk yaptincılar gelir
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun troll çok. ama 2000 asgari ücretlide 3 çocuk yapıyor 10000 olanda yani
  • Yenidoğan için arabanız varsa travel set olanlar çok iş görüyor. İkinci el de alınabilir bütçeye göre. Sonra satarsınız. Yenidoğan bebek dik oturamaz, düz yatması lazım. Bebek arabası tam yatar olması gerekir. Bazı ebeveynler bebek arabasını (puset de deniyor) bebek içindeyken kendine baksın diye çift yönlü kullanabilir isterler. Rastgele bebek arabası alırsanız kullanamazsınız.
  • _mp_ kullanıcısına yanıt
    tşk ederim hocam bizde çift yönlülere bakıyoruz.travel set deniyormuş dediğiniz gibi. belli bir marka model varmıdır bildiğiniz acaba?
  • stranger02 kullanıcısına yanıt
    F/p olarak Chicco. Graco. Orta yollu Kraft. Kanz.İkinci el olarak stokke, maclaren, mamas papas.
  • En kullanışlı bebek arabası bence Wagon bebek arabası 2. bebeğini bile içine koyabilirsin ayrıyeten taşıma alanıda var pazar arabası gibi katlanıyor falan yerde kaplamaz rahat edersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.