Şimdi Ara

BEBEK İÇİN OTO KOLTUĞU ÖNERİNİZ? (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
33
Favori
303.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

13 aylık ve 10 kg ağırlığında ki oğlum için oto koltuğu arayışındayız. Kriterlerimiz aşağıda ki gibidir;

- Çevre görüşü açısından yüksek bir bazaya sahip olmalı,

- Ters bağlanabilmeli,

- Çin ürünü veya fason üretim ürün olmamalı,

- isofix’li olmalı,

- 180 veya 360 derece dönmesi tercih nedeni olabilir ( bu konuda emin olamıyoruz, dönmeyi ekstra bir mekanizma sağlayacağından acaba güvenlik zaafiyeti oluşturur mu)

- 9-18 kg kategorisinde ki ürünler öncelikli tercihimiz olacak,

- Bütçemizi 3.000 tl civarına çıkartabiliriz.

Bu kriterlerde önerebileceğiniz ilk 2 koltuk hangileri olurdu acaba?

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiglat

Merhaba,

13 aylık ve 10 kg ağırlığında ki oğlum için oto koltuğu arayışındayız. Kriterlerimiz aşağıda ki gibidir;

- Çevre görüşü açısından yüksek bir bazaya sahip olmalı,

- Ters bağlanabilmeli,

- Çin ürünü veya fason üretim ürün olmamalı,

- isofix’li olmalı,

- 180 veya 360 derece dönmesi tercih nedeni olabilir ( bu konuda emin olamıyoruz, dönmeyi ekstra bir mekanizma sağlayacağından acaba güvenlik zaafiyeti oluşturur mu)

- 9-18 kg kategorisinde ki ürünler öncelikli tercihimiz olacak,

- Bütçemizi 3.000 tl civarına çıkartabiliriz.

Bu kriterlerde önerebileceğiniz ilk 2 koltuk hangileri olurdu acaba?

Teşekkür ederim

Dönebilen ürünler çok yüksek ürünler değiller malesef.

Dönebilen olarak ;

Cybex Sirona
    Maxi cosi axissfix

Yüksek isterseniz

Maxi-Cosi 2way Pearl
    Besafe İzi Comfort x3 ; ters bağlanamaz

Dönebilme ekstra bir mekanizma yukardaki bahsettiğim ürünler test edilip onaylanan ürünler.

Ek olarak ;

Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız varsa ;

Maxi-cosi Axissfix Air ( İlk airbagli koltuk ) öneririm. 4bin civarına geliyor.

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Dönüşünüz için teşekkür ederim,

Sanırım tam olarak aradığım gibi bir ürün (9-18 kg, her 2 yönde de isofix bağlantılı, yüksek bir bazaya sahip, ADAC vb. terstlerde başarılı) bulunmuyor yada ben yanlış detaylar peşindeyim

Maxi-cosi Axissfix Air ise benim için oldukça yüksek bir fiyata sahip maalesef.
  • quote:

Dönüşünüz için teşekkür ederim,

Sanırım tam olarak aradığım gibi bir ürün (9-18 kg, her 2 yönde de isofix bağlantılı, yüksek bir bazaya sahip, ADAC vb. terstlerde başarılı) bulunmuyor yada ben yanlış detaylar peşindeyim

Maxi-cosi Axissfix Air ise benim için oldukça yüksek bir fiyata sahip maalesef.

Yuksek olarak onerdigim 2way pearl var. 2way baza ile ilk olarak pebble plus ile kullanip daha sonra isterseniz 4 yasa kadar geri kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim
    Hocam tekrar merhaba

Maxi Cosi two way pearl ve besafe izi modular arasında kaldım. İkisinden birini alacağım, sence hangisini almalıyım?

• quote:

Hocam tekrar merhaba

Maxi Cosi two way pearl ve besafe izi modular arasında kaldım. İkisinden birini alacağım, sence hangisini almalıyım?

İzi modular 2.4 adac

2way pearl 2.2 adac

2way daha yuksek

Modular daha cukur

Modular dogumdan itibaren

2way 6aydan itibaren

2way a 3 adet ana kucagi takiliyor

Modular a 1 adet

• Arkadaşlar merhaba,

Kızım 9 aylık 8kg 75cm kızım.

Stokke bebek arabamız ve maxi cosi pebble plus ana kucağımız var.

Arabamız audi a5 coupe 2011. isofix var ama yerleri açık olmadığından kullanamıyorum.

Bana önereceğiniz en iyi çözüm nedir acaba? Teşekkürler..
  • Merhaba,

Peg Perego Viaggio duo fix veya maxi cosi tobi arasında kaldık. Fiyatları aynı, e-bebek’te %28 indirime girecekler.

Hangisini önerirdiniz?

https://www.e-bebek.com/maxi-cosi-b276/

https://www.e-bebek.com/peg-perego-viaggio-1-duo-fix-oto-koltugu-9-18-kg-p-peg-vviaggiott002/

• Hocam merhaba

Kizim 7.5 aylik.ve 9 kg .romer versafix ile trifix arasinda kaldik .versafix in farki basligi olmamasi sizler ne dersiniz arada 350 tl fark var

• Merhaba forumdaşşar.9-36 kg arası hamhi ürünü önerirsiniz.1 kere satın almak istiyorum. Onu kullansın.neden derseniz 9-18 ve 18-36 alsam nerede saklayacağım onları.o yüzden harıl harıl 9-36 arıuorum.hazır e bebekte indirimde varken almak istiyorum

• Merhaba

11 ay, 77 cm, 11.5 kilo bir bebeğim var. Aracım da A sınıfı bir skoda citigo. isofix ve top tether mevcut. Hangi araç koltuğunu almalıyım? Güvenli olması, tercihen isofixli olması, yatabilmesi ve 1500 altında kalması önemli. Teşekkür ederim.

• emrhhh E kullanıcısına yanıt
    9-36 kg tamamen ticari amaçlıdır çoçuğu koruması çok zor

uzun bir arayışdan sonra ben çoçuğum için Besafe İzi Comfort x3 aldım 9-18 kg
  • Merhaba cybex ve römerin 9-36 kg luk güzel ürünöeri var römerin ki 1900 tl cybex 1300 tl den başlıyor.acaba cybex basıldır ön tarafında bir bar var.ve o bar patentli bir ürünmüş.ama çocuk sıkılırmı sılışırmı onu bilemedim bende işte

• Merhaba

Ben recaro monzo ve cybx sollution m fix 15-36 kg koltujlar arasinda kararsiz kaldim. İkiside isofixli ikiside adac testinden gecmis recaro 2.2 almis cybex 1.8 almis daha cok cybex tercihimiz gibi ama recaroyu arkadasimiz onerdi kafamiz karisti.. İleride yukseltici olarak kullanilabiliyormus..besafe ve romer onerende oldu. saydigim urunlerin yazlik Kilifi var mi bilmiyorum biz kilif kullaniyoruz genelde..cocugumuzun cok terleyen bir yapisi var. 9 18 kg olarak concord kullanmistik cok memnun kaldik oglumda cok severek oturdu..

Acil cvp verirseniz sevinirim.

• dymmt D kullanıcısına yanıt
    kaça mal oldu hocam?

kasım indirimlerinde isofixli olanı 1400'e satılmış, şimdi 2900₺

• Selamlar,

Yeni doğacak bebeğim için anakucağı alma planım var. Güvenlik, ergonomi ve fiyat kriterlerini göz önüne alarak bir fiyat performans ürünü seçmek istiyorum. Adaylar şunlar:

Besafe Izı Go x1
    Maxi-Cosi CabrioFix
    Maxi-Cosi Pebble
    Maxi-Cosi Citi 2
    Maxi-Cosi Citi SPS

Aslında bunlar arasında Cybex Aton 4 de vardı ancak ağırlığı 4.8 kg olduğu için vazgeçtim. Yukarıdaki ürünlere dair bir sıralama yapabilme imkanı var mıdır?
  • ogokcek O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Bebek arabamız mamas papas urbo2 olduğu için, universal girişli olan Cybex, Besafe ve Maxi Cosi markaları arasında araştırma yaptım açıkçası. Recaronun girişinin bebek arabamıza uyduğunu teyit edemiyorum internet üzerinden. O nedenle uymuyordur diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi future_vortex -- 7 Şubat 2018; 14:38:17 >
  • 15-36 koltuk bakıyorum da hep isofixli modeller var, benim arabamda isofix yok ama yıl sonu değiştirmeyi düşünüyorum arabamı yeni alacağım arabada isofixli olur kesin, sorum şu isofixli oto koltuğu alsam eski araca takılabilir mi emniyet kemeri vs bir yöntemini bilen var mı?
  • ogokcek O kullanıcısına yanıt
    Ufak bir sorum daha olacak. Cabriofix'in ergonomisi ile ilgili yorumunuz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.